ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Νέα ρύθμιση του Instagram σου αποκαλύπτει ποιοι χρήστες δεν σε ακολουθούν πλέον

Νέα ρύθμιση του Instagram σου αποκαλύπτει ποιοι χρήστες δεν σε ακολουθούν πλέον



Στην περιγραφή του προφίλ κάθε χρήστη θα αναφέρεται αν σας ακολουθεί, ενώ σε περίπτωση «unfollow» η ετικέτα θα εξαφανίζεται 



Μετά από αρκετά χρόνια το Instagram πρόσθεσε μια ρύθμιση που πρόκειται να ευχαριστήσει πολύ τους χρήστες του, καθώς θα ανακαλύπτουν άμεσα ποιος χρήστης έχει πάψει να τους ακολουθεί.






Κάποιοι χρήστες που διαθέτουν λογισμικό Android στις συσκευές τους ανέφεραν πως παρατήρησαν μια νέα ετικέτα στα προφίλ άλλων χρηστών, που αποκαλύπτει αμέσως αν τους ακολουθούν ή όχι. Για την ακρίβεια, στην περιγραφή του προφίλ κάθε χρήστη θα αναφέρεται αν σας ακολουθεί.







Ακόμα, οι ρυθμίσεις του Instagram πλέον θα αποκαλύπτουν αν κάποιος σταματήσει να σας ακολουθεί, καθώς η παραπάνω ετικέτα θα εξαφανίζεται σε περίπτωση που κάποιος κάνει «unfollow» από τον λογαριασμό σας, «μαρτυρώντας» τον πιο εύκολα.



Επίσης. σε περίπτωση που θελήσετε να ακολουθήσετε κάποιον εσείς, θα φαίνεται αν σας έχει ανακαλύψει ήδη ο ίδιος και σας ακολουθεί, καθώς η επιλογή που θα εμφανίζεται θα είναι «Follow back».






Ωστόσο, η ρύθμιση που θα ενθουασιάσει πολλούς δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα σε όλους τους χρήστες με Android λογισμικό, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει ούτε στο νέο iOS 11.























Πηγή: www.protothema.gr





































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια