ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Νέος τεχνικός διευθυντής στην ΑΕΛ αναλαμβάνει ο Βασίλης Βάνης

Νέος τεχνικός διευθυντής στην ΑΕΛ αναλαμβάνει ο Βασίλης Βάνης



Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:


«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας αναλαμβάνει ο κ. Βασίλης Βάνης».



Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις στο ραδιόφωνο της ομάδας ανέφερε πως αυτή είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για τον ίδιο, ενώ θα δουλέψει για να καταλάβουν όλοι οι παίκτες τι σημαίνει να είναι κάποιος στην ΑΕΛ. Τέλος, σχετικά με τις μεταγραφές θα γίνει meeting σήμερα με τον Αντρέ Πάους και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο για να αποφασισθεί πως θα κινηθεί η ομάδα.






«Αυτή τη στιγμή νιώθω ευλογημένος που βρίσκομαι σ’αυτό το πόστο. Είναι ένα όνειρο ζωής για μένα που πραγματοποιείται. Είμαι στην ΑΕΛ που δεν είναι απλά μια ομάδα, αλλά μια ιδέα.
Ξέρω που βρίσκομαι τι πρέπει να κάνω.


Το θέμα είναι να καταλάβουν όλοι που βρίσκονται και τι σημαίνει η ΑΕΛ. Πρέπει να καταφέρω να τους κάνω να γίνουν όλοι μια οικογένεια. Ακόμα και οι ξένοι πρέπει να καταλάβουν που είναι. Αυτή είναι δική μου υπόθεση. Αυτό σημαίνει η ΑΕΛ, να είναι όλοι μια οικογένεια. Θα δώσω το καλύτερό μου εαυτό.


Μπορώ να υποσχεθώ πως θα δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε το καλύτερο στο γήπεδο».



Για τις μεταγραφές: 


«Βρίσκομαι καθ’ οδόν για το Καρπενήσι. Θα γίνει το meeting με τον προπονητή και το τεχνικό επιτελείο κι εκεί θα αποφασίσουμε αν θα κινηθούμε για κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή ή όχι».



Για το αν το υλικό της ΑΕΛ είναι καλό: 


«Υπάρχει αισιοδοξία, έχουμε άλλωστε εξαιρετικό υλικό. Το θέμα είναι να δέσουν όλοι αυτοί οι παίκτες και τότε σίγουρα θα βλέπουμε μία ακόμα καλύτερη εικόνα. Αγωνιστική με αγωνιστική η ΑΕΛ θα είναι πολύ καλύτερη».

















Πηγή: www.postlarissa.gr
































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια