ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

O Tommy Hilfiger βγάζει σε δημοπρασία ένα τζιν φορεμένο από τη Marilyn Monroe ! (ΦΩΤΟ)

O Tommy Hilfiger βγάζει σε δημοπρασία ένα τζιν φορεμένο από τη Marilyn Monroe ! (ΦΩΤΟ)



Εδωσε τα άλλα 2 που είχε στην κατοχή του στην Britney Spears και τη Naomi Campbell


Τώρα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι της ιστορίας του Χόλιγουντ. Μέρος από τη συλλογή του Tommy Hilfiger βγαίνει επίσημα σε δημοπρασία, συμπεριλαμβανομένου ενός τζιν που έχει φορεθεί από τη Marilyn Monroe. Εκατοντάδες αντικείμενα, από τα υπογεγραμμένα ταρώ prints του David Bowie μέχρι το “Liza Minnelli” screen print του Andy Warhol, θα βγουν επίσης στη δημοπρασία και παρά το γεγονός ότι δεν είναι το πιο ακριβό αντικείμενο ανάμεσά τους, το blue jean της Monroe από την ταινία River of No Return αποτιμάται σε ένα εντυπωσιακό ποσό των 40.000 δολαρίων.






Και σα να μην έφτανε το ένα, ο Hilfiger είχε στην κατοχή του τρία jeans της Marilyn εκ των οποίων το ένα χάρισε στη Britney Spears και το άλλο στη Νaomi Campbell.



Στο River of No Return, η Monroe αντικατέστησε τα θηλυκά φορέματά της με διάφορα blue jeans για το ρόλο της Kay Weston. Aφού γνώρισε τον πρώην καταζητούμενο Matt Calder (Robert Mitchum) και τον 10χρονο γιο του Μark, οι τρεις τους ξεκίνησαν ένα ταξίδι που περιλάμβανε περιπέτειες στα δάση, ακόμα και την αποφυγή μιας επίθεσης λιονταριού. Αυτό εξηγεί το λόγο για τον οποίο η Monroe επέλεγε τζιν.






Το τζιν μπορεί να μη φαίνεται μεγάλη υπόθεση σήμερα, αλλά στη δεκαετία του ’50, η Monroe έθετε τάσεις με ό, τι φορούσε. “Ήταν από τις πρώτες που φόρεσε τζιν”, γράφει ο παραγωγός Sam Shaw στο βιβλίο Marilyn Among Friends. “Θα αγόραζε ένα καινούριο τζιν, θα πήγαινε με αυτό στην παραλία της Σάντα Μόνικα, θα πήγαινε στη θάλασσα, θα φορούσε το τζιν μέχρι να κολλήσει στο σώμα της και στη συνέχεια θα στέγνωνε με αυτό στον ήλιο.





Άλλα σημαντικά κομμάτια της δημοπρασίας περιλαμβάνουν ένα ζευγάρι platform boots της δεκαετίας του 1970 που φορούσe ο κιθαρίστας των KISS Ace Frehley και ένα δερμάτινο γιλέκο που φορούσε ο Mick Jagger των Rolling Stones κατά την περιοδεία Steel Wheels (1989-1990).















Πηγή: http://www.marieclaire.gr













































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια