ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Ποιος είναι ο Τάσος Μπερδέσης του Survival; Οι κατηγορίες για δολοφονία, η φυλακή και η απόπειρα αυτοκτονίας

Ποιος είναι ο Τάσος Μπερδέσης του Survival; Οι κατηγορίες για δολοφονία, η φυλακή και η απόπειρα αυτοκτονίας



Ο Τάσος Μπερδέσης έχει περάσει αρκετές δυσκολίες στην ζωή του, οι οποίες των έριξαν, αλλά εκείνος κατάφερε να σηκωθεί και να σταθεί ξανά στα πόδια του.


Πριν μερικά χρόνια, κατηγορήθηκε για ότι ήταν μέλος ανθρώπων της νύχτας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ενάμιση χρόνο να είναι φυγόδικος και να μείνει για λίγους μήνες στην φυλακή.


«Το 2008 στην Πάτρα συνέλαβαν πολύ κόσμο. Υποτίθεται ότι ήθελαν να εξαρθρώσουν τα κυκλώματα της νύχτας στην πόλη. Όποιος ήταν πυγμάχος τότε θεωρούνταν στιγματισμένος. Εγώ δούλευα σε μαγαζιά ως υποδοχή και εξαιτίας αυτής μου της ιδιότητας βρέθηκα μπλεγμένος στην όλη ιστορία.

Στο δικαστήριο όμως αθωώθηκα και μάλιστα ομόφωνα», 

εξήγησε ο Τάσος Μπερδέσης στο Εγώ και συνέχισε για τους μήνες στην φυλακή.



«Ξέρεις τι είναι να έχεις το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς και ξαφνικά να προκύπτουν από το πουθενά κατηγορίες και να σου απαγορεύουν να πας οπουδήποτε; Η φυλακή ήταν μεγάλη εμπειρία.

Από τη μια μου κόστισε , από την άλλη όμως έμαθα πολύτιμα πράγματα. Η ζωή σε ρίχνει κάτω. Εσύ επιλέγεις αν θα σηκωθείς».



Το διάστημα που ήταν φυγόδικος έμενε στην Βουλγαρία ενώ όταν ήταν στην Αθήνα πήγαινε στον Άγιο Κοσμά για προπονήσεις.


Ενώ τον έβλεπαν αρκετοί κανείς δεν πήγε στην αστυνομία να τον «καρφώσει» γιατί όπως είπε ο ίδιος στην συνέντευξή του ήξεραν ότι ήταν αθώος.


Οι δυσκολίες όμως για τον πυγμάχο δεν σταματούν εδώ, αφού στην συνέχεια κατηγορήθηκε για τον θάνατο συναθλητή του.


«Και εκεί αθωώθηκα. Το παιδί ήταν από τους πιο αγαπημένους μου φίλους. Είχε ένα ατύχημα με την μηχανή, από το οποίος όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική έρευνα, προκλήθηκε ένα ανεύρυσμα, που δυστυχώς έσπασε κατά την διάρκεια του αγώνα. Μου κόστισε πολύ. Επί ενάμιση χρόνο δεν έπαιζα σε αγώνες. Με πλήγωσε πολύ. Ήταν σαν αδελφός μου. Η μοίρα έπαιξε ανελέητα μαζί μου, όμως δεν λύγισα ποτέ».



Τέλος, ο Τάσος Μπερδέσης αποκάλυψε ότι όταν ήταν φυγόδικος είχε σκεφτεί να βάλει τέλος στην ζωή του, αλλά δεν ήταν τόσο δυνατός για να το κάνει.














Πηγή: http://www.newsmusic.gr
















































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια