ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Ποιος Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής έκλεψε την καρδιά της Κλόι Καρντάσιαν;

Ποιος Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής έκλεψε την καρδιά της Κλόι Καρντάσιαν;


Πώς η τύχη χαμογέλασε σε νεαρό γόη της πίστας


❱❱ Η συνάντηση του Έλληνα τραγουδιστή με την αδελφή της Κιμ στην Αμερική και η «στενή» παρέα τους



Ενας Ελληνας έκλεψε την καρδιά της Κλόι Καρντάσιαν! Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο τραγουδιστής Θανάσης Βασιλάκος, που έγινε γνωστός από τη διασκευή του τραγουδιού «Το μαντίλι», έχει τρελάνει τη μικρή Καρντάσιαν, αφού οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Αμερική, στη διάρκεια μιας περιοδείας του εκεί.






Μάλιστα, η αδελφή της Κιμ είναι τόσο ξετρελαμένη μαζί του, που τον έχει καλέσει στις ΗΠΑ για να πάρει μέρος στο reality show «Keeping up with the Kardashians», το οποίο περιγράφει τις... περιπέτειες των μελών της διάσημης οικογένειας και σκίζει στην αμερικανική τηλεόραση.



Ο Θανάσης έχει ανταποδώσει την πρόσκληση καλώντας την Κλόι στην Αθήνα, ενώ οι φήμες λένε ότι ήρθαν πολύ κοντά -πιο κοντά δεν γίνεται- όταν η ζάπλουτη Αμερικανίδα -με αρμένικες ρίζες- είχε έρθει στη Μύκονο με τις αδελφές της για τα γυρίσματα της εκπομπής και γοητεύτηκε από το ταμπεραμέντο και την αρρενωπότητα των Ελλήνων, στοιχεία αδιαμφισβήτητα παγκοσμίως!



Συνεργασίες

Ο 34χρονος Θεσσαλονικιός τραγουδιστής (έχει παίξει και επαγγελματικά μπάσκετ) από τα 16 του χρόνια βρίσκεται στις πίστες, καθώς προέρχεται από μουσική οικογένεια. Μάλιστα, έχει συνεργαστεί με πολύ γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, μεταξύ αυτών είναι ο Βασίλης Καρράς, ο Νίκος Βέρτης, η Πάολα, ο Χρήστος Χολίδης, η Ελενα Παπαρίζου, ο Χρήστος Μενιδάτης, ενώ, όπως όλα δείχνουν, η πορεία του στον χώρο θα έχει διάρκεια.



Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο λαϊκός τραγουδιστής, ο οποίος από μικρός αφιέρωνε τραγούδια σε όποιο κορίτσι τού άρεσε, αφιέρωσε κι ένα τραγούδι στην juicy Κλόι και δεν της άφησε πολλά περιθώρια να μην ενδώσει στον έρωτά του! Μένει να δούμε αν το νεαρότερο μέλος της διάσημης οικογένειας θα έρθει σύντομα στην Αθήνα για να συναντήσει τον τραγουδιστή, που, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, της έχει κλέψει την καρδιά. Ή μήπως να περιμένουμε να δούμε τον Ελληνα τραγουδιστή να εμφανίζεται στο σόου των Καρντάσιαν, που σαρώνει σε τηλεθέαση στην αμερικανική τηλεόραση;




Η TV star έχει αδυναμία στο... μπάσκετ

Ποια είναι, όμως, η Κλόι Αλεξάνδρα Καρντάσιαν; Η 33χρονη TV περσόνα και ηθοποιός, μαζί με τις αδελφές της, Κιμ και Κόρτνεϊ, ακολουθεί και καριέρα στη βιομηχανία της μόδας, ενώ από το 2007 αυτή και η οικογένειά της πρωταγωνιστούν στο reality «Keeping up with the Kardashians», βγάζοντας τη ζωή της φαμίλιας τους στη φόρα. Το 2009 η όμορφη κοπέλα συμμετείχε και στη δεύτερη σεζόν του «The Celebrity Apprentice», απέναντι από τον Ντόναλντ Τραμπ, ενώ το 2012 παρουσίασε μαζί με τον Μάριο Λόπεζ το αμερικανικό «X-Factor». Η Κλόι ήταν παντρεμένη με τον αθλητή του NBA Λαμάρ Οντομ, αλλά ύστερα από πολλές ταλαιπωρίες και περιπέτειες χώρισαν οριστικά τον Δεκέμβριο του 2016.



Αυτήν την εποχή συζεί στο Κλίβελαντ με τον επίσης μπασκετμπολίστα Τρίσταν Τόμσον, ο οποίος δεν γνωρίζουμε αν... ξέρει το καρδιοχτύπι της Κλόι για τον Θανάση Βασιλάκο.



Τα τελευταία χρόνια ο τραπεζικός λογαριασμός των Καρντάσιαν έχει... πολλαπλασιαστεί, καθώς με τις συλλογές ενδυμάτων και αρωμάτων που έχουν κυκλοφορήσει με τις αδελφές της και τη μαμά Κρις Τζένερ έχουν θησαυρίσει. Επιπλέον κυκλοφόρησαν το βιβλίο «Kardashian Konfidential» το 2010, το οποίο έγινε ανάρπαστο.



Η Κλόι γεννήθηκε στο Λος Αντζελες στις 27 Ιουνίου 1984. Η μητέρα της, η διάσημη πλέον Κρις Τζένερ, είναι ολλανδικής, ιρλανδικής και σκοτσέζικης καταγωγής, ενώ ο πατέρας της ήταν Αρμένιος, Αμερικανός τρίτης γενιάς. Τον Απρίλιο του 2015 η Κλόι συνόδευσε την αδελφή της Κιμ και τον γαμπρό της Κάνιε Γουέστ στην Ιερουσαλήμ για τη βάφτιση της ανιψιάς της στην αρμενική αποστολική εκκλησία στον καθεδρικό ναό του Αγίου Ιακώβου. Μάλιστα, έχει επισκεφτεί και την Αρμενία και έχει μιλήσει για τη Γενοκτονία των Αρμενίων.

















Πηγή: www.espressonews.gr





















































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια