ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Πρωτόγνωρη κλοπή γεωργικών μηχανημάτων από το αγρόκτημα του ΤΕΙ Λάρισας

Πρωτόγνωρη κλοπή γεωργικών μηχανημάτων από το αγρόκτημα του ΤΕΙ Λάρισας



Βαριά και ογκώδη γεωργικά μηχανήματα του αγροκτήματος του ΤΕΙ Θεσσαλίας που χρησιμοποιούνταν παράλληλα και για την έρευνα σπουδαστών έκλεψαν άγνωστοι. 



Η πρωτόγνωρη κλοπή που ακόμη δεν είναι γνωστό πότε σημειώθηκε, καταγγέλθηκε χθες στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας από τη διοίκηση του Ιδρύματος και του Τμήματος Μηχανικής Βιοσυστημάτων της ΣΤΕΓ ενώ ο πρύτανης, καθηγητής Νικ. Μπάτης, διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση. 



Το πρωτόγνωρο της κλοπής έγκειται στο γεγονός ότι για πρώτη φορά οι άγνωστοι δράστες κατάφεραν να κλέψουν και να φυγαδεύσουν ανενόχλητοι από τον φυλασσόμενο χώρο του ΤΕΙ, μια μεγάλη δισκοσβάρνα το βάρος της οποίας ξεπερνά τον έναν τόνο, μια μικρότερη δισκοσβάρνα, ένα τρίυνο άροτρο αλλά και έναν καλλιεργητή, ιδιοκατασκευή του Ιδρύμα- τος. 



Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις εκπαιδευτικών του ΤΕΙ, οι δράστες πρέπει να έκλεψαν τα μηχανήματα με τη χρήση κάποιου φορτηγού που διέθετε ανυψωτικό μέσο (γερανό) αφού στον χώρο δεν βρέθηκαν ίχνη έλξης από γεωργικό ελκυστήρα που θα μπορούσε να μετακινήσει τον ογκώδη εξοπλισμό και δη τη μεγάλη δισκοσβάρνα. 



Το παράδοξο αφορά στο πώς η δράση των αγνώστων και ειδικότερα η μεταφορά των κλεμ- μένων γεωργικών μηχανημάτων με φορτηγό δεν έγινε αντιληπτή από κανέναν.












Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία (Βαγγέλης Κακάρας)



































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια