ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Σήμερα το απόγευμα διοργανώνεται το Παμβολιώτικο συλλαλητήριο κατά του «ΝΠΣ»

Σήμερα το απόγευμα διοργανώνεται το Παμβολιώτικο συλλαλητήριο κατά του «ΝΠΣ»


Διοργανώνουν στις 7μ.μ. στο Ηρώο Ολυμπιακός και Νίκη Βόλου


Δυναμικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για την ξενόφερτη ομάδα της Πιερίας που εγκαταστάθηκε στην πόλη μας και αγωνίζεται ως «ΝΠΣ Βόλος», διοργανώνουν από κοινού οι αθλητικοί σύλλογοι Νίκη και Ολυμπιακός και οι σύνδεσμοι φιλάθλων τους, σήμερα το απόγευμα στις 7 μ.μ. στο Ηρώο της παραλίας. Το συλλαλητήριο που αναμένεται να είναι μαζικό θα φέρει κοντά φιλάθλους και από τις δύο ομάδας, κάτι που θεωρείται πρωτοφανές. Καταδεικνύεται έτσι η άνευ προηγουμένου συσπείρωση, ακόμη και μεταξύ των «ορκισμένων» φιλάθλων των αιώνιων αντιπάλων της πόλης, που έχει προκαλέσει η προκλητική εύνοια που επιδείχτηκε για την υποδοχή του ποδοσφαιρικού «εκτρώματος» που ήρθε εσχάτως στην πόλη μας με τις ευλογίες του σε αργία Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου.



Το συλλαλητήριο ήταν προγραμματισμένο για την περασμένη Τετάρτη, ωστόσο μετά την απόφαση για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την ίδια μέρα, αποφασίστηκε να μετατεθεί χρονικά για σήμερα, προκειμένου όπως είναι κατανοητό να συμμετάσχουν και δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης οι οποίοι συντάσσονται με τις διαμαρτυρίες των φιλάθλων.
Τη στήριξη του στο συλλαλητήριο άλλωστε εξέφρασε με ανακοίνωσή του και το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ν.Ε. Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ προκαλώντας την οργισμένη απάντηση του γραφείου Τύπου του Δήμου Βόλου, το οποίο εξέδωσε ακόμη μία παραληρηματικού ύφους ανακοίνωση κατά των τοπικών στελεχών του κυβερνώντος κόμματος.



Μέχρι στιγμής κανένας άλλος πολιτικός φορέας ή πολιτικό στέλεχος, πέραν ορισμένων δημοτικών συμβούλων, δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως για το αν βλέπει θετικά αρνητικά την έλευση της συγκεκριμένης ομάδας, αλλά και να εκφράσει άποψη για το κατά πόσο η δημοτική αρχή Βόλου ευνοεί την εν λόγω ομάδα, σε βάρος των δύο άλλων ιστορικών σωματείων της πόλης. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι με αφορμή την διαφοροποίησή του, αλλά και τις αιχμές που αφήνει μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής αναφορικά με το ΝΠΣ Βόλος, ο πρώην αντιδήμαρχος Βόλου και στενός συνεργάτης του σε αργία Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, Δημήτρης Πέγιος, αποπέμφθηκε από την ομάδα πλειοψηφίας και αποτελεί πλέον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο. Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν υπήρξε κάποια επίσημη τοποθέτηση από πλευράς του κ. Πέγιου, θεωρείται όμως δεδομένη η συμμετοχή του στο σημερινό συλλαλητήριο, κάτι που άλλωστε έκανε και στο προηγούμενο πριν από δύο περίπου εβδομάδες.



Σε κοινή τους ανακοίνωση που εξέδωσαν προ ημερών Ολυμπιακός και Νίκη, την οποία μάλιστα συνυπογράφουν και οι οργανωμένοι σύνδεσμοι, αναφέρονται τα εξής:


«Οι διοικούσες επιτροπές ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού και της Νίκης, καθώς και όλοι οι Σύνδεσμοι Φιλάθλων και Οπαδών των δύο ομάδων του Βόλου και οι διοικήσεις της Ερασιτεχνικής Νίκης και του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, καλούμε σε παμβολιώτικο ειρηνικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας κατά της ομάδας της Πύδνας Πιερίας, που ήρθε στο Βόλο, μετονομαζόμενη σε ΝΠΣ Βόλος και η οποία με την βούλα της ΕΠΣΘ και της ΕΠΟ είναι, πλέον, ομάδα της πόλης του Βόλου. Μια ομάδα που διχάζει και πολώνει το ποδοσφαιρικό κλίμα της πόλης.


Καλούμε όλους τους φιλάθλους και οπαδούς των δύο ομάδων, χωρίς διακριτικά, όλους τους φορείς, τις δημοτικές παρατάξεις και τα κόμματα με τους βουλευτές τους, να δηλώσουν στήριξη και συμμετοχή.


Καλούμε, επίσης, τη Δημοτική ομάδα πλειοψηφίας που έδωσε απλόχερα με αγάπη και ζήλο στην πρώην ομάδα της Πύδνας τα πάντα, όπως γήπεδα, βοηθητικά, λεωφορεία, ξενώνες κ.λ.π., να παραιτηθούν άμεσα και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27/9 στις 19.00 (έπειτα άλλαξε για σήμερα την ίδια ώρα) στο Ηρώον στην Παραλία, απέναντι από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Η πορεία θα γίνει στις κεντρικές λεωφόρους της Δημητριάδος και Ιάσονος».



Την ανακοίνωση υπογράφουν: Οι διοικούσες επιτροπές ποδοσφαίρου των δύο ομάδων, οι διοικήσεις Ερασιτεχνικής Νίκης και Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, οι σύνδεσμοι φιλάθλων Blue Angels, Blue Club, Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης, Austrian Boys, ΣΦΟΒ και Malavetas.









Πηγή: www.magnesianews.gr








































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια