ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Στο Δημαρχείο της Λάρισας ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας

Στο Δημαρχείο της Λάρισας ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας



Συνάντηση του δημάρχου Απ. Καλογιάννη με τον Αρχηγό Αντιστράτηγο Κ. Τσουβάλα για ζητήματα αστυνόμευσης και τάξης 


Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα, υποδέχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, στο γραφείο του ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης. 


Ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ, ο οποίος κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο, συνοδεύονταν από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας υποστράτηγο Δημήτριο Κοτσιάφτη και τον Αστυνομικό Διευθυντή Λάρισας 
ταξίαρχο Γιώργος Αγάκος, βρέθηκε στη Λάρισα, επιστρέφοντας από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα. 


«Πρόκειται για σχέση ιδιαίτερης εκτίμησης προς το πρόσωπο του δημάρχου», τόνισε ενώπιον των δημοσιογράφων ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ, πριν ξεκινήσει η συνάντησή του με τον κ. Καλογιάννη. 


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας στην πόλη της Λάρισας, ενώ αμέσως μετά την ολοκλήρωση της, ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ και ο δήμαρχος Λαρισαίων έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους. 


Ειδικότερα, ο κ. Καλογιάννης στις δηλώσεις του, αφού εξέφρασε την χαρά του για την νέα συνάντηση του με το Αρχηγό της ΕΛΑΣ, – η δεύτερη σε μικρό χρονικό διάστημα - τόνισε ότι συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια στην περιοχή της Λάρισας, στο πλαίσιο της ήδη πολύ καλής συνεργασίας Δήμου και ΕΛΑΣ. 





«Γνωρίζετε πολύ καλά, ότι υπάρχουν ζητήματα που τα διαχειριζόμαστε με τη συνεργασία μας και θέλουμε να τα βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο. Τέτοια συζήτηση έγινε και για την τροχαία κίνηση στην πόλη αλλά και για όποια ζητήματα χαμηλής παραβατικότητας, παρουσιάζονται σε μερικές περιοχές της Λάρισας. 


Θέλω, όμως να ξεκαθαρίσω πως η Λάρισα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα σοβαρής παραβατικότητας. Η συνεργασία μας είναι σε πολύ καλό επίπεδο και η Αστυνομία με τις δυνάμεις που διαθέτει κάνει το καλύτερο, ενώ με την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών της ΕΛΑΣ και την ίδρυση της Αμεσης Δράσης στη Λάρισα, τα μηνύματα που παίρνω και εγώ είναι ιδιαίτερα θετικά.» 


Από την πλευρά του Αρχηγός της ΕΛΑΣ αντιστράτηγος Κ. Τσουβάλας, εξέφρασε τη χαρά του για την συνάντηση με το δήμαρχο και χαρακτήρισε ως ηθική του υποχρέωση να έρθει στη Λάρισα, κατά το ταξίδι της επιστροφής από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. 


Η διαχείριση της καθημερινότητας της Λάρισας, είναι το κύριο αντικείμενο της συνεργασίας μας, τόνισε ο κ. Τσουβάλας, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η Λάρισα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα βαριάς εγκληματικότητας. «Στοχεύουμε σε θέματα της καθημερινότητας, σε επίπεδο εξωστρέφειας της Αστυνομίας στην κοινωνία και στην αναγνώριση από τους πολίτες της δικής μας διάθεσης προσφοράς προς την τοπική κοινωνία. Θα δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα προς την τροχαία κίνηση στην πόλη και πρωτίστως στον συμβουλευτικό, ρυθμιστικό χαρακτήρα προς αυτή την κατεύθυνση. Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα ζητήματα τάξης στοχεύουμε στη καθημερινή δράση με συνέχεια και συνέπεια συνεχή και συνεπή παρουσία της Αστυνομίας ώστε η αίσθηση των πολιτών, κατοίκων και επισκεπτών, ότι η Λάρισα είναι μια πόλης χαμηλής εγκληματικότητας», κατέληξε στις δηλώσεις του ο κ. Τσουβάλας.












Γράφει για την larisacitynews.gr































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια