ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Συλλαλητήριο οργανώνουν στην παραλία του Βόλου κατά της ξενόφερτης ομάδας του «Ν.Π.Σ.»

Συλλαλητήριο οργανώνουν στην παραλία του Βόλου κατά της ξενόφερτης ομάδας του «Ν.Π.Σ.»


Διοργανώνουν Νίκη και Ολυμπιακός Βόλου



Σύμφωνα με πληροφορίες, στα γραφεία της Νίκης στο Πανθεσσαλικό πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (22/9) σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των οργανωμένων φιλάθλων των κυανόλευκων και του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και εκπροσώπων της διοίκησης των δύο μεγάλων συλλόγων της πόλης. Συγκεκριμένα τη Νίκη εκπροσώπησε ο Στέργιος Φάτσης και τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Πέγιος.



Από την πλευρά της διοίκησης του Ολυμπιακό Βόλου εκφράστηκε η σύμφωνη γνώμη για τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου εναντίον της παρουσίας του Ν.Π.Σ. και η κοινή απόφαση που πάρθηκε ήταν να γίνει αυτό την επόμενη Τετάρτη στις 7 το απόγευμα μπροστά στο Ηρώο με πορεία εν συνεχεία στις δύο κεντρικές λεωφόρους Δημητριάδος και Ιάσονος.



Σε κοινή ανακοίνωση που αναμένεται να βγει, οι δύο πλευρές θα καλέσουν τους βουλευτές του Νομού Μαγνησίας, τις δημοτικές παρατάξεις και τα κόμματα να στηρίξουν την προσπάθεια και να μπουν επικεφαλής σ’ αυτόν τον αγώνα, αλλά και στην πορεία του συλλαλητηρίου, διότι η έλευση μιας ξένης ομάδας, της Πύδνας Κίτρους, διχάζει την πόλη. Επίσης, σημαντικό είναι ν’ αναφερθεί ότι σύμφωνα με όσα συζητήθηκαν στη σύσκεψη, οι οργανωμένοι και οι διοικήσεις θα απαιτήσουν και στην κοινή ανακοίνωση και στο συλλαλητήριο την παραίτηση της δημοτικής αρχής, διότι είναι αρωγός στο ποδοσφαιρικό έκτρωμα της Πύδνας, που δεν έχει σχέση με τον Βόλο, και στην οποία πρόσφεραν το στάδιο της Νεάπολης με χρήματα του βολιώτικου λαού, λεωφορείο του Δήμου για τις μετακινήσεις των ποδοσφαιριστών της και τους ξενώνες του Πανθεσσαλικού για τη διαμονή τους.



Το συλλαλητήριο θα είναι η συνέχεια της πρώτης συγκέντρωσης στο δημαρχείο του Βόλου και σίγουρα θα έχει πολύ μεγαλύτερη δυναμική.














Πηγή: www.magnesianews.gr




































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια