ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Τα παρατράγουδα της συναυλίας στο AEL FC Arena της Λάρισας ανάμεσα σε ΜΕΛΙSSES και Αργυρό

Τα παρατράγουδα της συναυλίας στο AEL FC Arena της Λάρισας ανάμεσα σε ΜΕΛΙSSES και Αργυρό



«Πυροσβέστης» ανάμεσα στις ΜΕΛΙSSES και στον Κωνσταντίνο Αργυρό έγινε ο Αντώνης Ρέμος! 


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το περιβάλλον των Λαρισαίων διοργανωτών της συναυλίας όπου εμφανίστηκαν οι δύο καλλιτέχνες και το συγκρότημα, ο Αντώνης Ρέμος έδωσε μάθημα ήθους στους νεότερους συναδέλφους του, οι οποίοι διαφώνησαν για τη σειρά εμφάνισης. 


Να αναφέρουμε ότι, σύμφωνα με το καλλιτεχνικό... πρωτόκολλο, στη σκηνή πλέον εμφανίζεται πρώτος ο πιο καταξιωμένος καλλιτέχνης και ακολουθούν οι υπόλοιποι με σειρά δημοτικότητας!
Με μια... σολομώντεια λύση, ο αγαπημένος καλλιτέχνης ζήτησε από το συγκρότημα να βγει πρώτο στη σκηνή, στη συνέχεια βγήκε ο ίδιος να τραγουδήσει και ακολούθησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ώστε να αποφευχθούν... παρατράγουδα!



Διακοπή λόγω βροχής

Η συναυλία είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Αρένα της θεσσαλικής πόλης, αλλά διεκόπη λόγω βροχής και επαναλήφθηκε -με τα ίδια εισιτήρια- την περασμένη Τετάρτη, μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό που άγγιζε τις 13.000.


Ευτυχώς, η κόντρα για τη σειρά εμφάνισης παρέμεινε μυστικό ανάμεσα σε λίγους και δεν επηρέασε την έκβαση της συναυλίας. Για την ιστορία, οι Μέλιsses έκαναν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού κοινή περιοδεία με τον Αντώνη Ρέμο και τα είχαν βρει μια χαρά. Ομως, σε αυτή τη σπέσιαλ προτελευταία συναυλία τους στη Λάρισα, γκεστ συμμετοχή είχαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ειρήνη Παπαδοπούλου, οπότε οι ισορροπίες... διαταράχθηκαν! Ωστόσο, ο Αντώνης, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι και δεν πέφτει στην παγίδα της... μαρκίζας, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.


















Πηγή: www.espressonews.gr















































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια