ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Τι είναι η ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ, έχει όντως αποτελέσματα και που θα τη βρω στη Λάρισα; (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Τι είναι η ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ, έχει όντως αποτελέσματα και που θα τη βρω στη Λάρισα; (ΦΩΤΟ-VIDEO) {featured}



Η μη επεμβατική θεραπεία της ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗΣ για την απώλεια τοπικού πάχους κερδίζει ολοένα και πιο φανατικούς οπαδούς.



Τρώτε σωστά, γυμνάζεστε τακτικά αλλά δεν μπορείτε ακόμα να ξεφορτωθείτε το επίμονο λίπος που αντιστέκεται σθεναρά. Σκεφτήκατε ακόμα και τα πιο δραστικά μέτρα όπως η χειρουργική λιποαναρρόφηση ή η κοιλιοπλαστική. Με το που αντιλαμβάνεστε όμως το κόστος του χειρουργείου και τον χρόνο αποθεραπείας που απαιτείται αμέσως αλλάζετε γνώμη. Έτσι συνεχίζετε να τρώτε σαλάτες και ανανεώνετε τη συνδρομή σας στο γυμναστήριο. Αν ταυτίζεστε με αυτό το σενάριο, τότε η θεραπεία που σας ταιριάζει και γίνεται όλο και πιο δημοφιλής παγκοσμίως, μάλλον είναι η κατάλληλη και για εσάς.



Η λύση; 
Η ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ είναι η θεραπεία που σας ταιριάζει




Περιγραφή Θεραπείας

Είναι μη επεμβατική τεχνική μείωση του τοπικού λίπους. Πρόκειται για την ιατρικά τεκμηριωμένη χρησιμοποίηση της τεχνολογίας ψύχους, η οποία στοχεύει στη μόνινη καταστροφή των λιποκυττάρων του υποδόριου ιστού, χωρίς να βλάπτονται οι παρακείμενοι ιστοί.


Μέσω της απορρόφησης με ειδικές κεφαλές απομονώνεται το λίπος επιλεκτικά στις περιοχές που το έχουν ανάγκη. Η αναρρόφηση βοηθάει την πιο βαθιά και ομοιόμορφη κατανομή του ψύχους. Υπάρχει μόνιμο αποτέλεσμα χωρίς συσώρευση ξανά λίπους στην περιοχή.


Μείωση του τοπικού πάχους έως 40%.



Η ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ είναι η νέα πρακτική στην αισθητική ιατρική η οποία δεν αφορά σε απώλεια βάρους, αλλά απώλεια ΠΟΝΤΩΝ.


Η διαδικασία που έχει γίνει πλέον «μόδα», χρησιμοποιεί το ψύχος για να απομακρύνει το περιττό πάχος. Η ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ με τη μέθοδο του παγωμένου αέρα, σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, παγώνει τα λιποκύτταρα σας και στην συνέχεια με φυσική διαδικασία αποβάλλονται από τον οργανισμό. 



Πώς γίνεται;

Ανάλογα με την περιοχή, η κεφαλή στοχεύει για κάποια ώρα στο λίπος.
Δεν υπάρχουν ράμματα, τραύμα, τοπική αναισθησία και οπές. Αυτό συμβαίνει επειδή η χαμηλή θερμοκρασία είναι στοχευμένη στο λιπώδη ιστό και δεν επιδρά επιφανειακά στο δέρμα, τα αγγεία και τους γειτονικούς ιστούς.



Μετά τη διαδικασία ίσως παρουσιαστεί προσωρινά μούδιασμα ή κοκκινίλα που θα υποχωρήσει λίγη ώρα μετά την θεραπεία.
Η διαδικασία πραγματοποιείται στο ιατρείο και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει αμέσως μετά στο σπίτι του και στις δραστηριότητές του.







Γιατί ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ;

Η θεωρία για την επίδραση που έχει το ψύχος στην απώλεια τοπικού πάχους δεν είναι καινούρια. Ενδεικτικά, έρευνα του Ιατρικού Κέντρου Queen’s του Πανεπιστημίου του Νότιγχαμ (2014) έδειξε πως το κρύο ενεργοποιεί, μέσω του οργανισμού, το λεγόμενο καφέ λίπος για να ζεσταθεί. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αρχίσουμε να καίμε θερμίδες και να αδυνατίζουμε.
Ακόμα πριν λίγα χρόνια επιστήμονες στο γενικό νοσοκομείο της Μασαχουσέτης αλλά και της ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Χάρβαρντ εκπόνησαν κλινικές μελέτες με συγκεκριμένη συσκευή κρυολιπόλυσης αποδεικνύοντας ότι το ψύχος μπορεί να οδηγήσει τα λιποκύτταρα στο θάνατο. Η εικόνα, λοιπόν, ενός καλλίγραμμου σώματος δεν είναι μακριά.


Η εφαρμογή της γίνεται και σε ΓΥΝΑΙΚΕΣ & σε ΑΝΤΡΕΣ



Οι περιοχές που μπορούν να αντιμετωπιστούν είναι:

  • το εσωτερικό των μηρών, 
  • τα μπράτσα, 
  • η γραμμή του σουτιέν στην πλάτη, 
  • τα love handles, 
  • τα ψωμάκια, 
  • η γυναικομαστία, 
  • η κοιλιά και 
  • το διπλοσάγονο. 




Με άλλα λόγια, σε οποιαδήποτε σημείο του σώματος υπάρχει επίμονο τοπικό πάχος, η ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ πλέον μπορεί να εξαλείψει το πρόβλημα ανώδυνα και μη επεμβατικά.




Πλεονεκτήματα

  • Η διαδικασία είναι ανώδυνη και αναίμακτη. Αυτό σημαίνει ότι δεν ενέχει τον κίνδυνο εμφάνισης των επιπλοκών ενός χειρουργείου.
  • Η συνεδρία πραγματοποιείται στο ιατρείο και δεν χρειάζεται εισαγωγή σε νοσοκομείο.
  • Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας, δηλαδή οι υποψήφιοι μπορούν αμέσως μετά την συνεδρία να επιστρέψουν στις δραστηριότητές τους.
  • Δεν υπάρχουν μελανιές, ράμματα, οίδημα, τραύμα, πόνος.
  • Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μπορείτε να διαβάσετε, να ακούσετε μουσική, να κοιμηθείτε, να χαλαρώσετε.












Στη Λάρισα θα το βρείτε στην Diamond Clinic

Ένα οργανωμένο ινστιτούτο στο χώρο της κοσμητικής ιατρικής σας περιμένει στο κέντρο της Λάρισας, για να σας κάνει να νιώσετε πιο όμορφοι, πιο ελκυστικοί, πιο υγιείς και ευτυχισμένοι!


Το ινστιτούτο ομορφιάς Diamond Clinic απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες που αγαπούν τον εαυτό τους και θέλουν να τον βλέπουν όμορφο.


Οι άνθρωποι του Diamond Clinic αγαπούν τη δουλειά τους και την κάνουν με υπευθυνότητα, σας υποδέχονται στον υπέροχο και ζεστό χώρο τους για δωρεάν διάγνωση και ενημέρωση για τις προσφερόμενες υπηρεσίες . Κλείστε άμεσα ένα ραντεβού και με την εμπειρία τους στο χώρο της κοσμητικής αισθητικής θα σας βοηθήσουν με θέματα που αφορούν στην εμφάνισή σας. 




ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

Το Diamond Clinic σας εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το καταρτημένο προσωπικό του Diamond Clinic θα απαντήσει σε όλες σας τις ερωτήσεις σχετικά με την ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ.


Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα στο Diamond Clinic!








ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Κούμα 17 (3ος όροφος), Λάρισα 
Τηλέφωνο για Ραντεβού: 2411 117794 & 2411 103173 

Δευτέρα - Παρασκευή 
10:00 - 20:00 

Instagram: diamondclinicla

























Γράφει για την larisacitynews.gr






































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια