ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Τραγική εμφάνιση για την ΑΕΛ με ήττα με 4-0 από την ΑΕΚ και η απουσία του Αλέξη Κούγια από το γήπεδο (VIDEO)

Τραγική εμφάνιση για την ΑΕΛ με ήττα με 4-0 από την ΑΕΚ και η απουσία του Αλέξη Κούγια από το γήπεδο (VIDEO) {featured}


Η ΑΕΚ ισοπέδωσε 4-0 την τραγική ΑΕΛ και οι παίκτες της έστησαν… πάρτι σκοραρίσματος στο άδειο ΟΑΚΑ με τον Αραούχο να βρίσκει με το καλημέρα δίχτυα και τον Μάνταλο να πετυχαίνει το γκολ της χρονιάς!



Την επιστροφή στις νίκες, αλλά και στην κορυφή της βαθμολογίας ήθελε η ΑΕΚ απέναντι στη Λάρισα, στο άδειο ΟΑΚΑ και τα πέτυχε αμφότερα πολύ εύκολα. Χωρίς να... φορτσάρει ιδιαίτερα και έχοντας αρκετά νεκρά διαστήματα στην απόδοσή της, η Ένωση έφτασε στην επικράτηση με 4-0, πετυχαίνοντας, μάλιστα, και πολύ όμορφα γκολ. 




Το πρώτο, δε, θα το... ζήλευε και ο Θωμάς Μαύρος (που ήταν το πρόσωπο των ημερών λόγω της έκδοσης του βιβλίου του και της λαμπρής εκδήλωσης που έγινε στο ΟΑΚΑ), με τον Πέτρο Μάνταλο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με ένα απίστευτο ανάποδο σουτ, το οποίο άφησε... άγαλμα τον Μλάντεν Μπόζοβιτς. 



Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο -πολύ κεφάτος- Μάρκο Λιβάγια, που με εξαιρετική ενέργεια έφτιαξε έτοιμο γκολ για τον Κλωναρίδη, ενώ ο Τάσος Μπακασέτας συνδύασε την επιστροφή του στην ενεργό δράση με την ΑΕΚ (είχε προηγηθεί αυτή με την Εθνική), με την επιστροφή του και στο σκοράρισμα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος... άρχισε από εκεί που σταμάτησε πέρσι, καθώς σκόραρε έχοντας έρθει από τον πάγκο. 



Γρήγορο γκολ και... 2-0 

Η ΑΕΚ μπήκε αποφασισμένη στο παιχνίδι και άσκησε πίεση από το πρώτο... δευτερόλεπτο, βρίσκοντας μάλιστα το γρήγορο γκολ που ήθελε με ένα φανταστικό τέρμα του Πέτρου Μάνταλου: μόλις στο 4' ο Μπακάκης έκανε μια σέντρα από δεξιά και ο αρχηγός της Ένωσης, με ένα εξαιρετικό ανάποδο σουτ έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Μπόζοβιτς για το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία και για δεύτερο γκολ, όταν ο Χριστοδουλόπουλος βρήκε κάθετα τον Κλωναρίδη, ο οποίος έκανε διαγώνιο σουτ από δεξιά στην περιοχή, αλλά ο Μπόζοβιτς απέκρουσε. Την ίδια τύχη είχε και μια απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου στο 16', με τον πορτιέρο της Λάρισας να μπλοκάρει μάλιστα σε δεύτερο χρόνο. 



Στο 20' ο Λιβάγια δοκίμασε ένα μακρινό σουτ, με τη μπάλα να περνά άουτ. Η πρώτη τελική της Λάρισας ήρθε στο 28' με ένα σουτ του Ρέντζα, που ήταν επίσης άστοχο. Τελικά η ΑΕΚ βρήκε το δεύτερο γκολ στο 35' και ήταν κι αυτό αρκετά εντυπωσιακό. Ο Μάνταλος βρήκε τον Λιβάγια μέσα στην περιοχή κι αυτός με τους Γκόλια, Γουάλας... κρεμασμένους πάνω του, κατάφερε να γυρίσει και να δώσει έτοιμο γκολ στον Κλωναρίδη, ο οποίος έκανε το 2-0 πλασάροντας σε άδειο τέρμα. Στο 41' ο Κροάτης... χόρεψε ξανά μόνος του την άμυνα της Λάρισας, έφτιαξε χώρο για να κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Μπόζοβιτς, με το 2-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου. 



Αποβολή σε... τέσσερα λεπτά! 

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Πάους έκανε διπλή αλλαγή, ρίχνοντας στο παιχνίδι τους Περόνε και Αγκάνοβιτς, όμως ο δεύτερος έμεινε στο ματς λιγότερο από τέσσερα λεπτά, αφού στο 49' αποβλήθηκε (σωστά) με απευθείας κόκκινη, λόγω αγκωνιάς στον Βράνιες, με την ΑΕΛ να αναγκάζεται να συνεχίσει το ματς με δέκα παίκτες. 



Στο 54' ο Αϊντάρεβιτς προσπάθησε να κρεμάσει τον Μπόζοβιτς με ένα σουτ από τη σέντρα, όμως η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας της Λάρισας μπλόκαρε ένα σουτ του Χριστοδουλόπουλου έξω από την περιοχή. Την ίδια αντίδραση είχε και σε κεφαλιά του Λιβάγια από καλή θέση στο 59'. 



«Κερασάκια» από Μπάκα και Αραούχο!

Η ΑΕΚ συνέχισε να ψάχνει το τρίτο γκολ (αν και δεν ανέβασε ιδιαίτερα τον ρυθμό) και το πέτυχε στο 74' ο Τάσος Μπακασέτας. Ο Έλληνας άσος πήρε τη μπάλα με πλάτη έξω από την περιοχή, δοκίμασε ένα γυριστό σουτ και νίκησε τον Μπόζοβιτς -που είχε κακή αντίδραση- για το 3-0. 



Το τέταρτο γκολ ήρθε από τον... συνήθη ύποπτο: ο Σέρχιο Αραούχο, έχοντας περάσει στο ματς ως αλλαγή, εκμεταλλεύτηκε στο 86' σέντρα του Αϊντάρεβιτς και με κεφαλιά (όπως και στο πρώτο του γκολ πέρσι) έγραψε το τελικό 4-0, αφού λίγα λεπτά αργότερα ο Αργεντινός δεν κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ, με ένα καλό σουτ που έκανε να περνά άουτ. 




Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): 
Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Τσόσιτς, Λόπες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος (69' Μπακασέτας), Μάνταλος (81' Βλαχομήτρος), Κλωναρίδης, Λιβάγια (76' Αραούχο). 



Λάρισα (Αντρέ Πάους): 
Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Περέιρα, Γιοβάνοβιτς (78' Κριζμάν), Φατιόν, Ντέλετιτς (46' Περόνε), Λεοζίνιο (46' Αγκάνοβιτς), Λαζός, Ναζλίδης.
Τα πλάνα των προπονητών



Ο Μανόλο Χιμένεθ παρέταξε την ΑΕΚ με διάταξη 4-2-3-1. Στο τέρμα ήταν ο Ανέστης, στην άμυνα οι Μπακάκης, Τσόσιτς, Βράνιες, Λόπες, στα αμυντικά χαφ ήταν οι Γιόχανσον και Αϊντάρεβιτς, στα δύο άκρα ήταν οι Χριστοδουλόπουλος, Κλωναρίδης και ο Μάνταλος ξεκίνησε πίσω από τον Λιβάγια. 



Ο Αντρέ Πάους από την πλευρά του παρέταξε την ομάδα του με 3-4-3, αλλά μόνο για πέντε λεπτά, καθώς αμέσως μετά το 1-0 γύρισε τη διάταξη της ΑΕΛ σε 4-4-1-1. Στο τέρμα ήταν ο Μπόζοβιτς, στην άμυνα οι Γιοβάνοβιτς, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, στη μεσαία γραμμή οι Ρέντζας, Φατιόν, Λαγός, Ντέλετιτς και ο Λεοζίνιο έπαιξε πίσω από τον Ναζλίδη.
Αυτοί που έκριναν το ματς



Ο Πέτρος Μάνταλος έκλεψε τις εντυπώσεις με το μαγικό γκολ που πέτυχε, ο Μάρκο Λιβάγια κέρδισε το χειροκρότημα για αρκετές ενέργειές τους, ενώ ο Τάσος Μπακασέτας και ο Σέρχιο Αραούχο συνδύασαν τις... επιστροφές τους με γκολ. 



Το ταμείο του αγώνα

Η ΑΕΚ έκανε ξεκάθαρη και αναμφισβήτητη μέσα στο γήπεδο την ανωτερότητά της και έφτασε εύκολα σε μια μεγάλη σε έκταση σκορ νίκη (με συνολικά 19 τελικές και 12 στο τέρμα!), έχοντας απέναντι μια Λάρισα που δεν έκανε σουτ στο τέρμα σε 90 λεπτά. 



Ο έλεγχος των διαιτητών

Απαρατήρητοι πέρασαν σε γενικές γραμμές ο Άγγελος Ευαγγέλου και οι βοηθοί του. Από τις... σημαντικές φάσεις, η αποβολή του Αγκάνοβιτς ήταν σωστή, αφού ο παίκτης της Λάρισας έριξε αγκωνιά στον Βράνιες, ενώ σε ένα πέναλτι που ζήτησε ο Λιβάγια, σωστά ο διαιτητής καταλόγισε επιθετικό φάουλ του Βράνιες που είχε προηγηθεί.






Πηγή: www.sdna.gr






Δείτε το video του αγώνα από το novasports.gr....






Η απουσία του Αλέξη Κούγια από το γήπεδο



Προκειμένου να μην παρακολουθήσει τον αγώνα με την ΑΕΚ ο κ. Αλέξης Κούγιας, ένας δικηγόρος με πληρεξούσιο, ώστε να μην συλληφθεί ο Μελισσανίδης, έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στον κ. Κούγια για λογαριασμό του Μελισσανίδη, ώστε ο κ. Κούγιας, μόλις εμφανιστεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, να συλληφθεί και να παραμείνει όσο διαρκέσει ο αγώνας στο Αστυνομικό Τμήμα του ΟΑΚΑ για τα διαδικαστικά θέματα, αφού όπως είναι γνωστό, λόγω της ιδιότητας του ως δικηγόρου δεν εφαρμόζεται σε αυτόν η διαδικασία του αυτοφώρου.



Κατόπιν αυτού ο κ. Κούγιας δεν θα παραστεί στο Ολυμπιακό Στάδιο. Εις βάρος του οποιουδήποτε ψευδομηνυτού ο κ. Κούγιας θα υποβάλλει μήνυση για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση αμέσως μετά την παρέλευση του αυτοφώρου, το οποίο λήγει απόψε στις 12 το βράδυ.



Το αυτόφωρο του Μελισσανίδη και των συνεργών του τελείωσε χθες το βράδυ στις 12, γιατί η επίθεση κατά του κ. Κούγια έγινε την Παρασκευή 8/9/2017.





Πηγή: http://www.aelfc.gr





















































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια