ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Βολές από την Νικολέττα Μπασδέκη κατά Αλέξη Κούγια για όσα είπε στην χθεσινή συνέντευξη τύπου

Βολές από την Νικολέττα Μπασδέκη κατά Αλέξη Κούγια για όσα είπε στην χθεσινή συνέντευξη τύπου




Ευθείες βολές κατά του Αλέξη Κούγια εξαπολύει η υποψήφια πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Νικολέττα Μπασδέκη σε δήλωσή της, αναφορικά με κομμάτι της χθεσινής συνέντευξης Τύπου του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ και γνωστού ποινικολόγου κ. Αλέξη Κούγια.


Η δήλωση της κ. Μπασδέκη έχει ως ακολούθως:


Στη χθεσινή συνέντευξη που παραχώρησε ο συνάδελφος κ. Αλέξης Κούγιας με την ιδιότητά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ μεταξύ άλλων δήλωσε ότι από ευπρέπεια δεν άνοιξε γραφείο στη Λάρισα για να μην κλείσει όλα τα δικηγορικά γραφεία της πόλης.

Διαβεβαιώνω τον κ. Κούγια ότι οι Λαρισαίοι Δικηγόροι διαθέτουμε τόσο την επιστημονική κατάρτιση όσο και τον απαραίτητο επαγγελματισμό να διατηρούμε τα γραφεία μας στην πόλη που γεννηθήκαμε, ζούμε και δραστηριοποιούμεθα και φυσικά να είναι και σίγουρος ότι κανένα γραφείο Λαρισαίου Δικηγόρου δεν θα κλείσει με την αναγγελία του ερχομού του στην πόλη μας γιατί στηριζόμαστε στο άριστο δυναμικό των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας και κυρίως στην αμέριστη και πολυετή εμπιστοσύνη των Λαρισαίων πολιτών.

Η περιφρόνιση προσώπων και επαγγελματικών τάξεων χαρακτηρίζει μονον τον ίδιο και την αυτοδίκαιη κοινωνική του αποδοκιμασία .

Τέλος, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να τον "ευχαριστήσω" προσωπικά για την απόφαση του να μην αφήσει άνεργους τους συναδελφους μου και εμένα, θα αφήσω όμως τις "ευχαριστίες" στους φιλάθλους της ΑΕΛ, οι οποίοι, απ όσο γνωρίζω, πίνουν νερό στο όνομα του.


Νικολέττα Ν. Μπασδέκη
Υποψήφια πρόεδρος
Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας







































Γράφει για την larisacitynews.gr
Νίκος Παπαδόπουλος



























































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια