ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Ξανά μαζί Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ;

Ξανά μαζί Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ;



Μετά από εντατικές θεραπείες και πολλά κλάματα αποφάσισαν ότι είναι καλύτερα μαζί - Ο χωρισμός τους προκάλεσε σοκ τον περασμένο Σεπτέμβριο


Το διαζύγιό της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ τον περασμένο Σεπτέμβριο αποτέλεσε βόμβα για το χώρο της σόουμπιζ και αντίστοιχα μεγάλη είδηση αποτελεί η απόφασή τους, σύμφωνα με όσα εξομολογούνται οι ίδιοι, να είναι ξανά μαζί.



Η καθοριστική συνάντηση των δύο φέρεται να έγινε πριν από μερικές εβδομάδες σε ένα διαμέρισμα στο Μπέβερλι Χιλς όταν για πρώτη φορά, μετά από πολύ καιρό, βρέθηκαν τετ α τετ ενώπιον των δικηγόρων τους.



«Ακολούθησαν πολλά κλάματα. Δεν άφησαν τίποτα ανοιχτό. Εκείνη τη στιγμή αποφάσισαν να κάνουν μια φρέσκια αρχή» περιέγραψε τι συνέβη ο βιογράφος του ζευγαριού Ίαν Χαλπερίν.



Όταν χώρισαν είχαν ακουστεί «βαριές κουβέντες» για ποτό, ναρκωτικά και έναν καβγά του Πιτ με τον γιό τους Μάντοξ, που προκάλεσε, μάλιστα, και έρευνα από το FBI.



Αλλά στη συνάντηση στο Μπέβερλι Χιλς με τη βοήθεια ενός «διαιτητή», του ανθρώπου που ανέλαβε έκτοτε τις διαπραγματεύσεις για το διαζύγιό τους, κατάλαβαν ότι είναι αγαπάνε ακόμα ο ένας τον άλλο και είναι σαν την Λιζ Τέιλορ και τον Ρίτσαρντ Μπάρτον, άλλο ένα διάσημο ζευγάρι που ταλαιπωρήθηκε με χωρισμούς και επανενώσεις.



Σύμφωνα με την Daily Mail το ζευγάρι εργάζεται συνειδητά για την επανένωσή του μετά από εντατικές θεραπείες.



«Η Αντζελίνα ήταν εξοργισμένη για όσα είχαν συμβεί και ειδικά για τον καβγά με τον Μάντοξ. Κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσαν να τα βρουν ξανά. Αλλά και οι δύο κατάλαβαν ότι είναι πιο ευτυχισμένοι όταν είναι μαζί» προσθέτει ο Χαλπερίν.



Παρόλα αυτά το ζευγάρι δεν προτίθεται να σταματήσει τις διαδικασίες διαζυγίου καθώς πιστεύει ότι είναι απλά ένα κομμάτι χαρτί που δεν τους εμποδίζει να κάνουν μια καινούργια αρχή.






























Πηγή: www.protothema.gr































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια