ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Είναι οριστικό: Ξεκινάει το Nomads του ANT1 απέναντι στο Survival Secret - Ποιες οι ομάδες και πώς θα παίζεται;

Είναι οριστικό: Ξεκινάει το Nomads του ANT1 απέναντι στο Survival Secret - Ποιες οι ομάδες και πώς θα παίζεται;


«Nomads», το ριάλιτι του Ant1 που θα χτυπήσει Survivor και Survival - Πότε ξεκινάει και τι ώρα θα προβάλλεται; 



Στην τελική ευθεία βρίσκεται το νέο ριάλιτι επιβίωσης του Ant1, Nomads, με τους συντελεστές του παιχνιδιού να αναχωρούν σε λίγες ημέρες για Φιλιππίνες.



Συγκεκριμένα, η ελληνική αποστολή με επικεφαλής τον παρουσιαστή, Γρηγόρη Αρναούτογλου, αναμένεται να αναχωρήσει πριν από τις 20 Σεπτεμβρίου, ενώ το παιχνίδι, όπως αναφέρουν οι πηγές, θα κάνει «πρεμιέρα» στις 2 Οκτωβρίου.



Συγκεκριμένα, Από την Δευτέρα έως την Πέμπτη θα γίνεται η προβολή των επεισοδίων, ενώ την Παρασκευή θα παίζεται το επεισόδιο της αποχώρησης η οποία θα είναι live.



Ο ανταγωνισμός με το SURVIVAL SECRET αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο. 






Όσον αφορά τους παίκτες του σκληρότερου ριάλιτι επιβίωσης που έχει προβληθεί ποτέ στην ελληνική τηλεόραση, φαίνεται ότι έχουν «κλειδώσει». Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, παίκτες της ομάδας των Διασήμων θα είναι οι Γιώργος Μαυρίδης, Όλγα Πηλιάκη, Μαντώ Γαστεράτου, Διονύσης Αλέρτας, Μιχάλης Ζαμπίδης και Νατάσα Καλογρίδη. Για την 7η θέση θα «κονταροχτυπηθούν» οι Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Βασιλική Μιλλούση και Αποστολία Ζώη, καθώς η παραγωγή δεν έχει πάρει ακόμα την τελική απόφαση.



Αρχικά, παρουσιαστής θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και θα υπάρχουν 21 παίκτες. Αυτοί θα χωριστούν σε 3 ομάδες η οποία κάθε μια θα έχει το όνομα και το χρώμα της. Στην πρώτη ομάδα των διασήμων θα αγωνίζονται οι: Διονύσης Αλέρτας, Γιώργος Μαυρίδης, Μιχάλης Ζαμπίδης, Μαντώ Γαστεράτου, Όλγα Πηλιάκη, Νατάσα Καλογρίδη και ένας ακόμη παίκτης που παραμένει έκπληξη! Πάντως δημοσιεύματα αναφέρουν πώς επικρατέστερες για τις θέσεις είναι οι: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Αποστολία Ζώη και Βασιλική Μιλλούση.






Οι ομάδες του Nomads

Οι 21 συμμετέχοντες θα χωριστούν σε τρεις ομάδες και θα τους δοθεί ένα χρώμα και ένα κωδικό όνομα ως χαρακτηριστικό της ομάδας τους. H πρώτη ομάδα θα είναι εκείνη των αναγνωρίσιμων, η δεύτερη ομάδα θα αποτελείται από παίκτες που έχουν σχέση με τα σπορ και η τρίτη θα είναι η ομάδα των ανθρώπων της διπλανής πόρτας.



Πώς παίζεται το Nomads

Κάθε εβδομάδα θα ξεκινά με τη δοκιμασία που θα κρίνει ποια ομάδα θα κοιμάται στη βίλα και θα κάνει ουσιαστικά διακοπές, ποια ομάδα θα μένει στο ψαροχώρι θα συνεργάζεται με τους ντόπιους και θα πρέπει να εργαστεί για να εξασφαλίσει το φαγητό της και ποια άτυχη ομάδα θα βρεθεί στην παραλία, όπου θα πρέπει να χτίσει το κατάλυμά της και να προσαρμοστεί στις δυσκολίες.






Η ομάδα που κερδίζει δεν θα χάνει παίκτη. Οι δύο χαμένες ομάδες θα αναγκάζονται κάθε εβδομάδα να αποχωρίζονται έναν παίκτη τους και να αποδυναμώνονται. Οι δύο προτεινόμενοι προς αποχώρηση των χαμένων ομάδων θα αγωνίζονται μεταξύ τους ώστε να προκύψει ο τελικός παίκτης που θα αποχωρεί. Οι τελευταίες τέσσερις εβδομάδες θα είναι οι πιο σκληρές και θα κρίνουν τον τελικό νικητή του Nomads.
































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια