ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Το 3ο Διεθνές Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας στη Λάρισα

Το 3ο Διεθνές Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας στη Λάρισα



3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ



Η Επιστημονική Επιτροπή του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα (στο Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας) 13, 14 και 15 Οκτωβρίου 2017, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, καλεί τις/ους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων, καθώς και Εκπαιδευτές Ενηλίκων και φοιτητές να παρακολουθήσουν τις εργασίες του (περισσότερες πληροφορίες στο δικτυακό τόπο: synedrio.eepek.gr και επικοινωνία στο e-mail: info@eepek.gr).



Το συνέδριο διοργανώνει η Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και το Σύλλογο καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Ν. Λάρισας. 



Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Θεσσαλίας και Δήμος Λαρισαίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συνέδριο αυτό θα παρουσιαστούν πάνω από 400 εργασίες εκπαιδευτικών (οι οποίες πέρασαν από επιστημονική κρίση) και θα μιλήσουν πολλοί και σπουδαίοι ακαδημαϊκοί προσκεκλημένοι απ’ όλο τον κόσμο.



Ειδικότερα, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, ώρες 19:00 – 20:30, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του συνεδρίου, στρογγυλό τραπέζι συζήτησης με θέμα «Εκπαίδευση και τοπική κοινωνία». Στη συζήτηση αυτή θα συμμετέχουν με εισηγήσεις τους, εκπρόσωπος Παγκόσμιου Δικτύου της UNESCO “Learning Cities”, η Dr. Kristina Erkkila (Διευθύντρια Ανάπτυξης Δήμου Espoo, Φινλανδία), o Δρ. Γιώργος Κουλαουζίδης (Ανοικτό Πανεπιστήμιο και Δήμος Θέρμης), η κ. Μαρία Ηλιοπούλου (Αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων) και ο Δρ. Δημήτρης Δεληγιάννης (Αντιδήμαρχος του Δήμου Λαρισαίων). Το στρογγυλό τραπέζι εντάσσεται στο πλαίσιο της δράσης «Λάρισα – Η πόλη που μαθαίνει», η οποία αποτελεί μια ιδιαίτερα καινοτόμα πρωτοβουλία του Δήμου Λαρισαίων, ο οποίος υποστηρίζει και συνδιοργανώνει το συγκεκριμένο διεθνές συνέδριο. 




















Γράφει για την larisacitynews.gr
Νίκος Παπαδόπουλος




































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια