ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Ανατροπή στο NOMADS: Ποιος παίκτης αποχωρεί οικειοθελώς και ποια η νέα άφιξη (ΦΩΤΟ)

Ανατροπή στο NOMADS: Ποιος παίκτης αποχωρεί οικειοθελώς και ποια η νέα άφιξη (ΦΩΤΟ)


Την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Nomads φαίνεται πως πήρε ο Νίκος Παπαδόπουλος, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και τη δυσκολία του να ανταποκριθεί στις δοκιμασίες.


Αυτό ανέφερε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της. Συγκεκριμένα είπε:

«Υπάρχει κάτι δυσάρεστο. Οι πληροφορίες λένε ότι έχουμε ακόμα μια αποχώρηση. Ο Νίκος Παπαδόπουλος που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο τραυματίστηκε και μάλλον δεν είναι καλά. Οι πληροφορίες λένε ότι μάλλον αποφασίζει να φύγει από το Nomads και να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα. Δεν γνωρίζω αν αυτή η αποχώρηση έχει να κάνει καθαρά με ιατρικούς λόγους ή επειδή αισθάνεται ότι τον αντιμετωπίζουν σαν βάρος» 

είπε η παρουσιάστρια.



Ποιος είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος

Είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής –Personal Trainer, και του αρέσει να ασχολείται με το τρέξιμο, την κολύμβηση, snorkeling, water-sports, και τη φωτογραφία. Έχει γεννηθεί και ζει στα Ιωάννινα και από την ηλικία των 8 ετών ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τον κλασικό αθλητισμό.





Σύμφωνα πάντως με το gossip οι ανατροπές δεν σταματούν εκεί. Ένας νέος παίκτης μπαίνει στο παιχνίδι μετά την ξαφνική αποχώρηση του Νίκου Παπαδόπουλου. Πρόκειται για τον Λευτέρη Χατζηιωάννου, ελληνοκύπριο personal trainer.


Ο Λευτέρης Χατζηιωάννου είναι ίσως από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της Κύπρου, είναι 35 ετών και μένει στη Λευκωσία. 










Πηγή: iefimerida.gr








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια