ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Από Νοέμβρη ξεκινάει η λειτουργία του «Kοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών» σε ΤΥΡΝΑΒΟ και ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Από Νοέμβρη ξεκινάει η λειτουργία του «Kοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών» σε ΤΥΡΝΑΒΟ και ΕΛΑΣΣΟΝΑ




Από το Νοέμβρη ξεκινάει η λειτουργία του 
« Kοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών» στον ΤΥΡΝΑΒΟ και στην ΕΛΑΣΣΟΝΑ
Ακαδημαϊκό έτος 2017-2018



Η θεματολογία των μαθημάτων/ εργαστηρίων τη φετινή χρονιά αφορά: «Θεραπευτικές Τεχνικές Ψυχολογίας (θέματα που άπτονται θεραπευτικών τεχνικών ενδυνάμωσης εαυτού)».


Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται σε 16 τετράωρες συναντήσεις Σάββατο, ανά δεκαπενθήμερο, από τον Νοέμβριο έως τον Ιούνιο του 2018, θα συνοδεύονται από εποπτικό υλικό (διαφάνειες, ακουστικό υλικό, κλπ.) και θα έχουν τη μορφή παρουσιάσεων, βιωματικών εργαστηρίων και αλληλεπιδραστικών συζητήσεων. Στο κλείσιμο του προγράμματος θα απονεμηθούν Βεβαιώσεις Ετήσιας Επιμόρφωσης. 


Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα, την ακριβή θεματολογία, τους εκπαιδευτές και τις ημερομηνίες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα http://www.koinonikopanep.com



Προϋποθέσεις παρακολούθησης 

  • Δεχόμαστε αιτήσεις εγγραφών μελών άνω των 18 ετών, ανεξάρτητα από το εθνικό, μορφωτικό, οικονομικό ή κοινωνικό επίπεδο, από την 1η έως την 31η Οκτωβρίου 2017 
  • Στη σελίδα του Κοινωνικού Πανεπιστημίου http://www.koinonikopanep.com υπάρχει ηλεκτρονική αίτηση όπου η δήλωση συμμετοχής στη θεματική ενότητα είναι ταυτόχρονα και υπεύθυνη πράξη αυτοδέσμευσης. 
  • Οι σπουδαστές μπορούν να πραγματοποιήσουν έως και 4 απουσίες για τη χορήγηση της Βεβαίωσης Ετήσιας Επιμόρφωσης. 
  • Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία εγγραφής. 
  • Υπάρχει η δυνατότητα για τους σπουδαστές να εκπονήσουν προαιρετική εργασία (από ένα έως τέσσερα άτομα) σε μία υποθεματική κατηγορία κάποιας θεματικής ενότητας την οποία παρακολουθούν έχοντας τη βοήθεια και την υποστήριξη (ερευνητική και βιβλιογραφική) του ανάλογου εισηγητή. Η εργασία αυτή θα μπορεί να αναρτάται δημόσια σε ηλεκτρονικό περιοδικό με ISSN ή στην ιστοσελίδα του «Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών» και να παρουσιάζεται με μορφή προφορικής ανακοίνωσης στο Πανελλήνιο Συνέδριο που θα διοργανώνεται από το φορέα κάθε δύο χρόνια. 
  • Επισημαίνεται οτι τα προγράμματα είναι αυτοχρηματοδοτούμενα 



Επικοινωνία

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν και με τη συντονίστρια Θεσσαλίας, κ. Λίνα Κόζυβα, στο τηλ. 6972849847 και με την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του φορέα κ. Ελεονώρα Καζαντζίδου στο τηλ. 6947449794 και 6932377138 για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση (ιστοσελίδα: www.koinonikopanep.com).


Υπάρχει ακόμα δυνατότητα ηλεκτρονικής επικοινωνίας στο email: koinonikopanep@gmail.com & fb: Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών
























Γράφει για την larisacitynews.gr
Νίκος Παπαδόπουλος






































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια