ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Αυτός είναι ο σύντροφος της Ευαγγελίας Πλατανιώτη που έφυγε από το NOMADS αφού της έκανε πρόταση γάμου ! (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο σύντροφος της Ευαγγελίας Πλατανιώτη που έφυγε από το NOMADS αφού της έκανε πρόταση γάμου ! (ΦΩΤΟ)


Μία τρυφερή έκπληξη, που προκάλεσε συγκίνηση τόσο στην παραλία του Palawan, όσο και στο τηλεοπτικό κοινό, περιελάμβανε το χθεσινό επεισόδιο του NOMADS, καθώς η Ευαγγελία Πλατανιώτη δέχθηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της!



Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε στην 23χρονη αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης μία κάρτα που έγραφε «σ’ αγαπώ, όχι μόνο γι’ αυτό που είσαι, αλλά και γι’ αυτό που είμαι εγώ όταν είμαι μαζί σου», ενώ το δαχτυλίδι κατέφτασε στο Palawan με άνθρωπο της παραγωγής.


Ο άνδρας που έκλεψε την καρδιά της Ευαγγελίας είναι ο 26χρονος πολίστας Άγγελος Βλαχόπουλος, με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη.





Η καριέρα του ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ν.Ο. Βουλιαγμένης, με τον οποίο αγωνιζόταν έως το 2013, έχοντας καταφέρει να κατακτήσει προηγουμένως το πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο Ελλάδας του 2012. Το καλοκαίρι του 2013 πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας του 2014, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στην ιταλική Ποζίλιπο και τώρα αγωνίζεται με την ουγγρική Έγκερ.





Παράλληλα, ο Άγγελος αγωνίζεται και στην Εθνική ομάδα πόλο, με την οποία έχει πραγματοποιήσει αρκετές συμμετοχές, με πιο πρόσφατη εκείνη στο φετινό παγκόσμιο πωτάθλημα υγρού στίβου, στην Βουδαπέστη, στο οποίο, μάλιστα, συμμετείχε και η Ευαγγελία πριν πάρει μέρος στο NOMADS.





Το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του και πολλές φορές δημοσιεύει κοινές φωτογραφίες και λόγια αγάπης στα social media.



Δείτε μερικές από τις κοινές στιγμές τους:

















Πηγή: http://www.peoplegreece.com









« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια