ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Εντυπωσιασμένη η Λυδια Κονιορδου απο το Διαχρονικό Μουσείο Λαρισας - Καμπάνια απο το Υπουργείο Πολιτισμού για την ανάδειξη του




Εντυπωσιασμένη δήλωσε  η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου κατά την επίσκεψη της στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας, όπου και εγκαινίασε την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Από την ανασκαφή στην παρουσίαση». Η κα Κονιόρδου σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους εξήρε τη δουλειά και το μεράκι των ανθρώπων που έστησαν το Διαχρονικό Μουσείο και τόνισε πως το υπουργείο πρόκειται να ξεκινήσει καμπάνια ενημέρωσης ώστε το Μουσείο να αποτελέσει προορισμό για επισκέπτες από ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό.


Όσον αφορά το αρχαίο θέατρο, επανέλαβε την απόφαση της κυβέρνησης να ολοκληρωθεί η αναστήλωση του επόμενα δύο-τρία χρόνια.


Η υπουργός Πολιτισμού μετά την περιήγηση της στους χώρους του Μουσείου, εγκαινίασε την έκθεση φωτογραφίας, το υλικό της οποίας αντλήθηκε από το πλούσιο αρχείο των Εφοριών Πέλλας και Ανθρωπολογίας και Σπηλαιολογίας και παρουσιάζει εντυπωσιακές εικόνες με κεντρικό θέμα την προστασία, συντήρηση και ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων και μνημείων αλλά και τη γεμάτη εκπλήξεις εργασία μέσα στα σπήλαια.







Πηγη: www.ert.gr










« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια