ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Αναστάτωση ξημερώματα Δευτέρας στο κέντρο της Λαρισας σε Αστυνομικό έλεγχο !!!




Τουλάχιστον τρία περιπολικά και δύναμη της ΟΠΚΕ απασχόλησε τα ξημερώματα της Κυριακής ένας απλός τροχονομικός έλεγχος στο κέντρο της Λάρισας, με την απίστευτη κινητοποίηση να κάνει πολίτες να χάσουν τον ύπνο τους αλλά και μαγαζάτορες να χάσουν την πελατεία τους!


Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 02.00 τα ξημερώματα της Κυριακής σε κεντρικότατο πεζόδρομο της Λάρισας, όταν σε έλεγχο ρουτίνας περιπολικό σταμάτησε δικυκλιστή, ο οποίος εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για τον τρόπο προσέγγισης της αστυνομίας, με αποτέλεσμα να κληθούν άλλα δύο περιπολικά προκειμένου να συνδράμουν στο πλήρωμα για τον… αντιρρησία!


Αποτέλεσμα ο πεζόδρομος να πλημμυρίσει αστυνομικούς φάρους, ένστολους αλλά και μέλη της ΟΠΚΕ, την ώρα που αγουροξυπνημένοι από το θόρυβο που προκλήθηκε Λαρισαίοι άρχισαν να εμφανίζονται θορυβημένοι στα μπαλκόνια, ενώ ως δια μαγείας μουσικές από διπλανά καταστήματα έκλειναν και τρομαγμένοι πελάτες εγκατέλειπαν άρον-άρον τα κοντινά μπαράκια!



Η κινητοποίηση ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά αργότερα χωρίς παρατράγουδα, με τους εμβρόντητους καταστηματάρχες ακόμη να αναρωτιούνται που πήγαν οι πελάτες τους και την αστυνομία να αποχωρεί καταγράφοντας τροχονομική παράβαση!

























Πηγη: www.paidis.com (Ειρήνη Παπουτσή)


















































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια