ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Δημιουργία φράγματος στην Πύλη Τρικάλων εξήγγειλε ο Σωκράτης Φάμελος

Δημιουργία φράγματος στην Πύλη Τρικάλων εξήγγειλε ο Σωκράτης Φάμελος



Ένα έργο πνοής, το φράγμα του Πορταϊκού στην Πύλη, εξήγγειλε το μεσημέρι της Τετάρτης από την έδρα του ομώνυμου Δήμου ο αν. υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελος.



Οπως κατέγραψε το trikalavoice.gr ο υπουργός μίλησε για την ανάγκη ολοκλήρωσης του σχεδιασμού διαχείρισης των υδάτων της χώρας μέχρι τα τέλη του έτους. Μέσα σε αυτόν τον σχεδιασμό κυρίαρχο ρόλο παίζει το φράγμα του Πορταϊκού το οποίο θα εξασφαλίσει αφενός την άρδευση χιλιάδων στρεμμάτων του κάμπου, θα δημιουργήσει δε τις προϋποθέσεις ανάπτυξης τουριστικών δράσεων μέσα από τη δημιουργία της λίμνης, πάνω ακριβώς από την Πύλη.







Ο δήμαρχος Κώστας Μαράβας ο οποίος υποδέχθηκε τον υπουργό έκανε λόγο για ιστορική στιγμή, ευχαρίστησε τον υπουργό και για αυτό το μείζονος σημασίας έργο, προϋπολογισμού 100 εκ. €, αλλά και τους βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκη Παπαδόπουλο, Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστο Σιμορέλη, αλλά και τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος.



Σημείωσε ότι μαζί με τη λειτουργία του φράγματος Μεσοχώρας το έργο αυτό θα ξεδιψάσει τον κάμπο δημιουργώντας εξαιρετικές συνθήκες για νέες καλλιέργειες στην περιοχή μας.




Πηγή: www.trikalavoice.gr

























































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια