ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Δυνατό ξεκίνημα για το νέο ηλεκτρικό Nissan LEAF

Δυνατό ξεκίνημα για το νέο ηλεκτρικό Nissan LEAF



Πολύ δυνατά ξεκίνησε το λανσάρισμα της νέας γενιάς του ηλεκτρικού LEAF στην Ευρώπη, με τη Nissan να βλέπει τις πωλήσεις του μοντέλου να φθάνουν σε πολύ υψηλότερα νούμερα από τις αρχικές προσδοκίες της.



Ειδικότερα, χωρίς να έχει συμπληρώσει ακόμη μήνα διάθεσής του στις ευρωπαϊκές αγορές, το δεύτερης γενιάς Nissan LEAF έχει καταφέρει να συμπληρώσει 3.500 πωλήσεις, όταν η πρώτη γενιά του μοντέλου έφθασε σε αυτό το νούμερο μετά από ένα χρόνο από το λανσάρισμά της το 2010.



Πρωταθλήτρια στις πωλήσεις του νέου LEAF αναδεικνύεται η αγορά της Νορβηγίας, μια χώρα στην οποία τα ηλεκτρικά μοντέλα λόγω και της φορολόγησης έχουν πάρει τα ηνία των πωλήσεων, εκεί όπου το νέο ηλεκτρικό της Nissan έχει ξεπεράσει ήδη τις 2.000 ταξινομήσεις.


Από τις 2 Οκτωβρίου το LEAF έχει λανσαριστεί και σε Γερμανία, Αυστρία, Γαλλία και Ολλανδία, ενώ αναμένεται όταν ξεκινήσει η πλήρης διάθεσή του και στις υπόλοιπες αγορές της Ευρώπης, οι πωλήσεις του να αυξηθούν ακόμη περισσότερο. Παγκοσμίως, η Nissan έχει ξεπεράσει τις 9.000 παραγγελίες για το νέο LEAF.


Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι το νέο LEAF εκτός από τη γενικότερη αναβάθμισή του σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο σε εμφάνιση, τεχνολογία, χώρους κ.ο.κ., έχει αυξήσει την αυτονομία κίνησής του στα 378 χλμ. με μια μόνο φόρτιση από 200 χλμ. στο προηγούμενο, ένα στοιχείο που είναι δεδομένο ότι συμβάλει στην εμπορική του επιτυχία.








Πηγή: www.newsauto.gr








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια