ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Δόθηκε η εκκίνηση για το Ιστορικό Ράλι Ελλάδας από τη Λάρισα - Πλήθος Λαρισαίων και ευχές από τον Απ.Καλογιάννη (ΦΩΤΟ)

Δόθηκε η εκκίνηση για το Ιστορικό Ράλι Ελλάδας από τη Λάρισα - Πλήθος Λαρισαίων και ευχές από τον Απ.Καλογιάννη (ΦΩΤΟ)



Πετυχημένους και ασφαλείς αγώνες ευχήθηκε ο Απ. Καλογιάννης για το Ιστορικού Ράλλυ Ελλάδας 


Το Αρχηγείο και το Service Pack του Ιστορικού Ράλλυ Ελλάδας 2017, που πραγματοποιείται την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, στην ευρύτερη περιοχή, με επίκεντρο την Λάρισα, βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευης ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης.





Ο Δήμος Λαρισαίων είναι επίτιμος διοργανωτής των αγώνων, ενώ η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) έχει αναλάβει το διαδικαστικό μέρος αυτών των σημαντικών αγώνων. 





Ο κ. Καλογιάννης, μαζί με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημ. Τάχο, συνομίλησε με τα στελέχη του αγώνα αλλά και μέλη των αγωνιστικών ομάδων, ενώ ενημερώθηκε και για τον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων


Ο δήμαρχος στο τέλος της ενημέρωσης ευχήθηκε «καλούς, πετυχημένους και ασφαλείς αγώνες» και εξέφρασε την ελπίδα ότι η Λάρισα και η Θεσσαλία θα αγκαλιάσει τη διοργάνωση. 





Η εκκίνηση για το Ιστορικό Ράλι Ελλάδας δόθηκε το απόγευμα μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο Λάρισας, όπου εκατοντάδες Λαρισαίων έδωσαν το παρών. 


Στην εκκίνηση, μεταξύ άλλων, παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης και ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Κώστας Μπαργιώτας. 


Tα αυτοκίνητα της κατηγορίας Regularity θα διανύσουν μια διαδρομή 49 χλμ., στην οποία θα περιλαμβάνεται και νυχτερινή ανάβαση Τεμπών, πριν ολοκληρώσουν το σκέλος στα Αμπελάκια.





Αύριο τα κλασικά αυτοκίνητα θα ξεκινήσουν στις 09:00 από τη Σκεπαστή Αγορά της Λάρισας και μετά από 127 χλμ. θα φτάσουν για ανασυγκρότηση στην Ελασσόνα (12:00-13:00) όπου και θα φιλοξενηθούν στην κεντρική πλατεία από το Δήμο. Μετά από άλλα 95 χλμ., ο Δήμος Καλαμπάκας θα υποδεχτεί τα πληρώματα στο δημοτικό πάρκινγκ της περιοχής (15:20 -16:20), ενώ ο τερματισμός της ημέρας είναι προγραμματισμένος για τις 18:20, στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στα Τρίκαλα, με το Δήμο να παραθέτει γεύμα στους αγωνιζόμενους.


Τη σκυτάλη της φιλοξενίας θα πάρει ο Δήμος Αγιάς την Κυριακή, οπότε και θα υποδεχτεί τα πληρώματα στο «Σπιτάκι» στη Βελίκα στις 11:00-11:45.


Δείτε φωτογραφίες από τον τον τεχνικό έλεγχο των αυτοκινήτων που έγινε στην Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης, πριν την εκκίνηση του αγώνα...























Περισσότερες πληροφορίες για την εξέλιξη του αγώνα, τους χάρτες των διαδρομών και τα αποτελέσματα : 






Γράφει για την larisacitynews.gr
Νίκος Παπαδόπουλος










« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια