ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Εκτός αποστολής Αγρόδημος και Ιορδανίδης για το σημερινό ματς του για τον Απόλλωνα Λάρισας με τον Άρη

Εκτός αποστολής Αγρόδημος και Ιορδανίδης για το σημερινό ματς του για τον Απόλλωνα Λάρισας με τον Άρη



Ενα ακόμη σημαντικό τεστ θα δώσει ο Απόλλων Λάρισας την Παρασκευή το απόγευμα στις 16.30 στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο τον Άρη.


Θα είναι ίσως το πιο δυνατό φιλικό εκτός έδρας, που επέλεξε ο τεχνικός της ομάδας μας, κ. Σάκης Θεοδοσιάδης, προκειμένου να τεστάρει για άλλη νια φορά τους ποδοσφαιριστές του, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League αλλά και του αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο Αλκαζάρ (26/10, 19.30).


Την Πέμπτη (12/10) πάντως η προπόνηση, που έγινε στο αθλητικό κέντρο της Τερψιθέας, είχε ένταση και δύναμη, στοιχεία που τα ζήτησε ο ίδιος ο coach για να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητος των παικτών του, λίγο πριν το φιλικό με τον Άρη.


Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν τόσο ο Χρήστος Αγρόδημος εξαιτίας του προβλήματος με την τενοντίτιδα που τον ενοχλεί όπως και ο Νίκος Ιορδανίδης εξαιτίας μιας θλάσης στο δικέφαλο που αποκόμισε από το προηγούμενο φιλικό στην Καρδίτσα.


Εννοείται ότι και οι δύο παίκτες είναι εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Άρη.


Η αποστολή του Απόλλωνα θα αναχωρήσει νωρίς το πρωί της Παρασκευής για την συμπρωτεύουσα και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο, μέχρι την ώρα που θα πάει στο γήπεδο.


Στην αποστολή ο κ. Θεοδοσιάδης συμπεριέλαβε κανονικά όλους τους υπόλοιπους παίκτες που έχει στην διάθεση του.









Πηγή: http://apollonlarissasfc.gr







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια