ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Οι Έλληνες celebrities και jet setters γιορτάζουν το Halloween !!! (ΦΩΤΟ)

Οι Έλληνες celebrities και jet setters γιορτάζουν το Halloween !!! (ΦΩΤΟ)



Το Halloween ξεσηκώνει τους Έλληνες rich & famous του κόσμου αποδεικνύοντας ότι κέφι για μεταμφίεση και πάρτι πάντα υπάρχει


Η γιορτή της κολοκύθας καλά κρατεί με τους απανταχού Ελληνες να μεταμφιέζονται με ευφάνταστα κοστούμια και τρομακτικές μάσκες όπως αρμόζει στη συγκεκριμένη γιορτή . Αν και το Halloween γιορτάζεται κατεξοχήν σε ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία, στα τέλη Οκτωβρίου, με άπαντες να μεταμφιέζονται κατά κανόνα σε κάτι τρομακτικό, θέτοντας το ερώτημα «Trick or treat;» που σημαίνει «Φάρσα ή κέρασμα» και μπόλικη μυστικιστική διάθεση, είναι μια καλή ευκαιρία για γιορτή και εκτόνωση. 


Το Halloween ξεσηκώνει τους Eλληνες rich & famous του κόσμου αποδεικνύοντας ότι κέφι για μεταμφίεση και πάρτι πάντα υπάρχει. Η άρτι αφιχθείσα στην Νέα Υόρκη στην οποία μένει μόνιμα με την οικογένειά της , σύζυγος του πρίγκιπα Παύλου, Marie Chantal, προτίμησε κοσμική έξοδο με τις φίλες της έχοντας ντυθεί κυρία της belle époque. 






H πάμπλουτη γόνος Ευγενία Νιάρχου επέλεξε την στολή τσιγγάνας με την οποία εμφανίστηκε σε ξέφρενο πάρτι υπό τον τίτλο Νοστράδαμος την στιγμή που τρομακτική στολή επέλεγε ο αδελφός της Τεό. 






Αν και αερομίλια μακριά από την πατρίδα της, η Μαριέττα Χρουσαλά, έδειξε ότι δεν χάνει το κέφι της. Σε πάρτι που διοργανώθηκε στα Sping Studios των ΗΠΑ ντύθηκε εκείνη καμαριέρα– διέθετε μαυρόασπρη στολή και νάζι- και ο σύζυγός της, o εφοπλιστής Λεό Πατίτσας, πράκτορας. 






Στον αστερισμό της κόκκινης κολοκύθας και του Halloween και το κοσμικό ζεύγος Ευάγγελος Μπούσης και Peter Dundas- αγαπημένος σχεδιαστής των riches & famous- που έκλεψαν τις εντυπώσεις με το μακιγιάζ, τα ημίψηλα καπέλα και… τα εκκεντρικά τους τακούνια. 






Zάλη και κόκκινη κολοκύθα και για την Αμαλία Κωστοπούλου που ντύθηκε διαβολάκι στις ΗΠΑ όπου σπουδάζει αλλά και την κόρη της Αννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλλα, Σοφία, που φέτος προτίμησε την πρωτοβουλία της μεταμφίεσης να την αφήσει στον γιό της. Τι επέλεξε; Mια στολή από αγαπημένο πολεμικό ήρωα των μικρών παιδιών. 






Με μαύρα μάτια και κατακόκκινα χείλη σε στυλ τζόκερ έδωσε το παρόν σε πάρτι της Αθήνας ο Παναγιώτης Σπέντζος , της γνωστής οικογένειας των παραγωγών, ενώ ο Χρύσανθος Πανάς οργάνωσε το καθιερωμένο πάρτι Halloween στο Zonars μετατρέποντας το πρόσωπό του σε zombie. 








Πηγή: www.protothema.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια