ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Ένα νέο πρόσωπο θέλει να δείξει η ΑΕΛ σήμερα κόντρα στον Άρη

Ένα νέο πρόσωπο θέλει να δείξει η ΑΕΛ σήμερα κόντρα στον Άρη



Το προηγούμενο δεκαήμερο όσον αφορά το ρεπορτάζ της ΑΕΛ τα είχε όλα. Συλλαλητήριο των οπαδών κατά του Αλέξη Κούγια, κόντρα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ με ιδιοκτήτη άλλης ΠΑΕ (Ιβάν Σαββίδη) αλλά και επεισόδιο με ποδοσφαιριστή (Ομάρ ΕΛ Καντουρί), κόντρες με οπαδούς, δημοσιογράφους, Ερασιτεχνική και αξιοματούχους, αλλαγές προπονητών σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά και τη μεταστροφή δηλώσεων από το «πουλάω» στο «δεν φεύγω».



Σήμερα ωστόσο το αγωνιστικό τμήμα καλείται να αγωνιστεί ανεπηρέαστο από την κατάσταση που επικρατεί στη Λάρισα και να παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα επίσημα παιχνίδια.



Η ΑΕΛ αντιμετωπίζει στο «Κλ. Βικελίδης» τον Άρη (8/10, 17:00) σε φιλική αναμέτρηση με τον Ηλία Φυντάνη να προσπαθεί όλη τη βδομάδα να κρατήσει «κλειστά» τα αυτιά των ποδοσφαιριστών του δουλεύοντας κυρίως στον τομέα της ψυχολογίας αλλά και του αγωνιστικού προσανατολισμού με βάση τη δική του προπονητική φιλοσοφία.



Ο τεχνικός των «βυσσινί» έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και ποδοσφαιριστές με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια προκειμένου να βρει λύσεις στα επόμενα ματς που έρχονται με Παναθηναϊκό και Πλατανιά εκτός έδρας, καθώς επίσης και τα ματς με Παναχαϊκή (για το Κύπελλο στο AEL FC ARENA) και Λεβαδειακό εντός έδρας.



Μια τετράδα αγώνων που θεωρείται εξ’ αρχής δύσκολης με την ΑΕΛ να «καίγεται» από νωρίς για βαθμούς μιας και έχει μαζέψει έως 3 πόντους στο πρωτάθλημα έχοντας παράλληλα στόχο να τερματίσει στις θέσεις από την 10η μέχρι την 5η.



Παράλληλα, το σημερινό ματς αποτελεί ευκαιρία και για ποδοσφαιριστές που μέχρι στιγμής δεν έχουν προσφέρει τα όσα επιθυμούσε η διοίκηση της ομάδας και θέλει από αυτούς να δείξουν ένα διαφορετικό πρόσωπο στη συνέχεια.












Πηγή: http://www.sportlarissa.gr





































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια