ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Επανεμφανίστηκε η Φρόσω Κυριάκου 2 χρόνια μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη ! (ΦΩΤΟ)

Επανεμφανίστηκε η Φρόσως Κυριάκου 2 χρόνια μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη ! (ΦΩΤΟ)


Στις 18 Φεβρουαρίου 2017 συμπληρώνονται δυο χρόνια μετά τον άδικο χαμό του αγαπημένου τραγουδιστή όλων Παντελή Παντελίδη.



Οι δυο συνεπιβάτιδες στο τζιπ του τραγουδιστή το μοιραίο εκείνο πρωί, η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου, μετά από τόσο καιρό προσπαθούν να επανέλθουν ακόμη στην πραγματική της ζωή, στην ζωή που είχαν πριν το ατύχημα, παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουν καθημερινά, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που ακόμα τις κατηγορούν. 





Η Μίνα επέλεξε να «διεκδικήσει» την ζωή που είχε πριν, μένοντας στο προσκήνιο καθώς έχει ανοιχτούς όλους τους προσωπικούς της λογαριασμούς στο διαδίκτυο και οι αναρτήσεις ουκ ολίγες φορές έχουν δημιουργήσει θύελλα αντιδράσεων.



Σε αντίθεση όμως, η Φρόσω Κυριάκου επέλεξε από την πρώτη στιγμή να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να κρατήσει την ζωή της κρυφή κλείνοντας τα πάντα από προφίλ στο διαδίκτυο και εξαφανίζοντας κάθε ίχνος της. Ωστόσο, ο επί χρόνια σύντροφός της μέσα από την προσωπική του σελίδα στα social media σπανίως δημοσιεύει κάποια φωτογραφία μαζί της.



Πριν από λίγες ώρες λοιπόν ο σύντροφός της δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία. H Φρόσω απλή, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με μια ηρεμία στο πρόσωπό της ποζάρει στον φωτογραφικό φακό δίπλα στον άντρα που έχει επιλέξει να είναι επί χρόνια κοντά της.



Δείτε την παρακάτω:



















Πηγή: www.youweekly.gr


































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια