ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Έχασε ο ΣΚΑΪ τη δικαστική διαμάχη που είχε με το Epsilon για το «Survival Secret»

Έχασε ο ΣΚΑΪ τη δικαστική διαμάχη που είχε με το Epsilon για το «Survival Secret»



Η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών


Το ΣΚΑΪ ζητούσε την απαγόρευση της ένδειξης «Survival» από το τηλεοπτικό πρόγραμμα «Survival Secret», που προβάλλεται στο κανάλι του Epsilon διότι προκαλεί σύγχυση στο τηλεοπτικό κοινό λόγω της καθιέρωσης στην αγορά του σήματος του «Survivor». Ωστόσο, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε την αίτησή του ΣΚΑΪ.



Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Epsilon για την δικαστική διαμάχη:


«Με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών απορρίφθηκε η αίτηση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ για τη χορήγηση προσωρινής διαταγής κατά της εταιρείας «ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε.», ιδιοκτήτριας του τηλεοπτικού σταθμού “EPSILON” και της εταιρείας «ΩΜΕΓΑ PRODUCTION», η οποία έχει αναλάβει την οργάνωση και την εκτέλεση της παραγωγής του προγράμματος “Survival Secret”.


Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ ζητούσε να απαγορευθεί η χρήση της ένδειξης “Survival”, ισχυριζόμενος ότι προκαλείται σύγχυση στο τηλεοπτικό κοινό λόγω της καθιέρωσης στην αγορά και της φήμης που απολαύει το σήμα “Survivor”. Το Δικαστήριο απέρριψε τους σχετικούς ισχυρισμούς και δικαίωσε το EPSILON και την παραγωγή του “Survival Secret”, το οποίο θα συνεχίσει καθημερινά να ταξιδεύει τους τηλεθεατές στα μυστικά της επιβίωσης».
















Πηγή: http://mag.i-eidisi.com












« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια