ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Η πανέμορφη ξανθιά του "My Style Rocks" που αποκάλυψε χωρίς να την νοιάζει για τις πλαστικές της επεμβάσεις !!! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η πανέμορφη ξανθιά του "My Style Rocks" που αποκάλυψε χωρίς να την νοιάζει για τις πλαστικές της επεμβάσεις !!! (ΦΩΤΟ-VIDEO)



Η παίκτρια του #mystylerocks που κλέβει ΟΛΑ τα βλέμματα !!!



Η παίκτρια του "My Style Rocks", Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε ερώτηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου στην εκπομπή “Εδώ”, δεν κόλλησε καθόλου στο να παραδεχθεί ότι έχει κάνει 2 αισθητικές επεμβάσεις: Ρινοπλαστική και αυξητική στήθους. 


Και γιατί όχι μάλιστα αφού, όπως αποκάλυψε, ο πλαστικός χειρούργος της είναι ο ίδιος ο σύζυγός της. Πόσο καλύτερη διαφήμιση για τον ίδιο...


Η 24χρονη πανέμορφη ξανθιά, όπως είχαμε γράψει και προ ημερών, είχε κάνει παλαιότερα το πέρασμά της από τον διαγωνισμό ομορφιάς «Playmate» και είναι συγγενής με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο.


Είναι παντρεμένη με τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο. Το σίγουρο είναι πως ο σύζυγός της έχει κάνει φοβερή δουλειά και το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο και ελκυστικό!


Το 24χρονο μοντέλο έχει δικό του online μαγαζί με ρούχα και χαρακτηρίζει το στιλ του κυριλέ chic. Εχει συμμετάσχει στο παρελθόν σε διαφήμιση για το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, η οποία είχε διχάσει την κοινή γνώμη, επειδή συμμετείχαν σε αυτήν κορίτσια που υποδύονταν τις νοσοκόμες με πολύ σέξι αμφίεση.


Η Αλεξάνδρα έπαιξε πρόσφατα με την παρέα της και στο «Rouk Zouk». Αυτό που επιθυμεί μέσα από τη συμμετοχή της στην εκπομπή είναι μεγαλύτερη προβολή στον χώρο της μόδας.


Τα συγχαρητήριά μας στην Αλεξάνδρα για την δημόσια παραδοχή της, μιας και δεν υπάρχει πραγματικά κανένας λόγος να ντρέπεται μια γυναίκα για ότι θεωρεί ότι κάνει καλό στον εαυτό της.



Απολαύστε την στις φωτογραφίες της...

































Γράφει για την larisacitynews.gr
Angel







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια