ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Ημέρα των Ηλικιωμένων - Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία στις 6 Οκτωβρίου στην Καλλιπεύκη

Ημέρα των Ηλικιωμένων - Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία στις 6 Οκτωβρίου στην Καλλιπεύκη



Η Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων, γνωστή και ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία» εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου. Υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1990, για να αποτίσει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους ηλικιωμένους, αλλά και να επισημάνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.



Για την ημέρα αυτή, ο Μ.Ε.Σ.Α.Κ. «Η ΠΑΤΩΜΕΝΗ», οργανώνει φιλική βραδιά, για τις ηλικιωμένες και ηλικιωμένους του χωριού, την Παρασκευή 6 Οκρωβρίου, στο κατάστημα του Χρίστου Οικονόμου και στις οχτώ το βράδυ. 



Καλούνται όλες και όλοι να παραβρεθούν. Η βραδιά, θα περιλαμβάνει: φαγητό, ποτό και διασκέδαση με μουσική. Τα αδέρφια Αστερίου Παπαϊωάννου, (Αποστόλης και Μητσάκας) για δεύτερη χρονιά θα διασκεδάσουν, θα παίξουν και θα τραγουδήσουν και πάλι αφιλοκερδώς, όσους παραβρεθούν. Για τους άνω των 65, η είσοδος είναι ελεύθερη. Αυτονόητο πως στα ζευγάρια που ό ένας είναι κάτω των 65 η είσοδος είναι ελεύθερη και για τους δυο.



Ελπίζουμε πως μέσα από αυτή την εκδήλωση, θα δώσουμε κάποιο περιεχόμενο στην ημέρα και μια ελπίδα στους ηλικιωμένους για την επόμενη μέρα. 













ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 
ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΙΩΤΩΝ «Η ΠΑΤΩΜΕΝΗ» 

Καλλιπεύκη Λάρισας - T.K. 40006 - www.kallipefki.gr 
Πληροφορίες: Π. Παπαϊωάννου, Μ. Μιχαντά - Τηλέφωνα: 6939054878 - 6978976275























Γράφει για την larisacitynews.gr
Νίκος Παπαδόπουλος
























































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια