ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Ήρθε και η πρώτη ανατροπή για το NOMADS: Ποιος είναι ο παίκτης "φαβορί" που αποχωρεί γιατί δεν αντέχει άλλο; (VIDEO)

Ήρθε και η πρώτη ανατροπή για το NOMADS: Ποιος είναι ο παίκτης "φαβορί" που αποχωρεί γιατί δεν αντέχει άλλο; (VIDEO) {featured}



Άρχισαν τα όργανα…


Reality χωρίς οικειοθελή αποχώρηση είναι γεμιστά χωρίς φέτα. Είχαμε στο Survivor, είχαμε στο Survival (σύμφωνα με μαρτυρίες τριών τηλεθεατών που το παρακολουθούν ακόμα) ήρθε η ώρα να δούμε και στο Nomads.


Αυτή την εβδομάδα υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Νατάσα Καλογρίδη, η Μαντώ Γαστεράτου και ο Παναγιώτης Βασιλάκος (ο οποίος στον ελεύθερο χρόνο του τσακώνεται με τους ντόπιους στο μπάσκετ).


Και εκεί που νομίζαμε ότι ένας απ’ τους τρεις θα κουνήσει μαντήλι στις Φιλιππίνες και θα επιστρέψει Ελλάδα ήρθε η μεγάλη ανατροπή.


Όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, διαβάζοντας μήνυμα που της ήρθε από μακριά (τι κάνει νιάου, νιάου στα κεραμίδια του Αρναούτογλου) ένας παίκτης από το Nomads αποχωρεί οικειοθελώς σήμερα, επειδή δεν αντέχει άλλο.


Και εκεί που όλοι πίστεψαν ότι προφανώς θα ήταν ένας από τους τρεις υποψήφιους που δεν άντεξε τη δοκιμασία (μια απ’ τις δυο κυρίες με πιο πιθανή την Καλογρίδη), η παρουσιάστρια, έριξε την βόμβα στο φινάλε πετώντας μια σπόντα για τον Μαυρίδη και τις αντοχές του…


Αν τελικά είναι αυτός που αποχωρεί, τότε το βραδινό πάρτι στο Twitter δεν θα έχει προηγούμενο, καθώς είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει τόσο φανατικούς φίλους και εχθρούς στο διαδίκτυο.


Αλλά και ένα απ’ τα φαβορί για την κατάκτηση του παιχνιδιού, καθώς πριν αρχίσει το Nomads, όλοι συμφωνούσαν ότι ο Γιώργος Μαυρίδης έχει το πιο μεγάλο κοινό που τον στηρίζει. Δείτε το βίντεο με την αποκάλυψη για τον παίκτη που αποχωρεί σήμερα!














Πηγή: http://menshouse.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια