ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Καταγγελίες απο γονείς για το διαφημιστικό των Jumbo με το gay ζευγάρι !!!




❱❱ Αν ήθελε να προκαλέσει ξανά, τα κατάφερε η γνωστή εταιρία παιχνιδιών Jumbo, αφού η τηλεοπτική διαφήμισή της με το gay ζευγάρι σε παραλληλισμό με τους νεονύμφους έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.


Ηδη υποβλήθηκαν οι πρώτες καταγγελίες για το συγκεκριμένο τηλεοπτικό σποτάκι, που εμφανίζεται σε όλες τις ζώνες τηλεθέασης, με το αίτημα να σταματήσει η προβολή του. 


Ο Σύλλογος Ανεξάρτητων Γονέων και Κηδεμόνων Αττικής «ανοίγει τον χορό» των καταγγελιών προς την αρμόδια Αρχή, την Επιτροπή Ελέγχου Επικοινωνίας, από την οποία ζητά εγγράφως να διακοπεί η προβολή της διαφήμισης. 


«... Θεωρούμε πως είναι ανεπίτρεπτο για μια διαφήμιση που απευθύνεται σε παιδιά να δίνει τέτοια παραδείγματα κάτι αφύσικου να παρουσιάζεται ως φυσιολογικό. Τι παραδείγματα δίνουμε στα παιδιά μας, ότι όταν μεγαλώσουν θα πρέπει να γίνουν gay; Τι εξηγήσεις να δώσω στον ανήλικο γιο μου όταν με ρωτήσει γιατί είναι μαζί αυτοί οι άντρες και όχι με κοπέλες; Ζητούμε από την Επιτροπή Ελέγχου Επικοινωνίας να επέμβει άμεσα ώστε να κατέβει αυτή η χυδαία και άκρως επικίνδυνη διαφήμιση, που θέτει σε συναγερμό την ελληνική παραδοσιακή οικογένεια» ανέφερε στο labelnews.gr o πρόεδρος του συλλόγου Ντίνος Θεοδωρίδης. 


Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί με το διαφημιστικό στο οποίο πρωταγωνιστούσε η Αντζελα Δημητρίου με το σλόγκαν «χτύπα σαν άντρας», το οποίο είχε ξεσηκώσει όλες τις γυναικείες οργανώσεις και τη Γ. Γ. Ισότητας, και τελικά απαγορεύτηκε η προβολή του. Ο «πόλεμος» για την ορθότητα ή μη του σποτ έχει κατακλύσει και το διαδίκτυο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η προβολή του «συνέπεσε» με τη συζήτηση για τον νόμο περί αλλαγής φύλου από την ηλικία των 15 ετών.










Πηγη: www.espressonews.gr










« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια