ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Κάτι λιγότερο από ένας μήνας έχει απομείνει για την στέψη της Σταρ Θεσσαλία 2017 (ΦΩΤΟ)

Κάτι λιγότερο από ένας μήνας έχει απομείνει για την στέψη της Σταρ Θεσσαλία 2017 (ΦΩΤΟ)



12 πανέμορφες υποψήφιες βρίσκονται συχνά ανά γκρουπ στη σχολή χορού Dans.er με χοροδιδασκάλους την πρωταθλήτρια Έφη Γιανναράκη και νικητή του DWTS Ρίχαρντ Σιλάνγκι










Η Λάρισα στηρίζει ενεργά και αποδεδειγμένα τον Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς καθώς πολλοί επαγγελματίες και καλλιτέχνες βρίσκονται ως χορηγοί και συνεργάτες . Ο Λαρισαίος σκηνοθέτης Μιτσούλης Άκης με το team του έχει αναλάβει την σκηνοθετική επιμέλεια της βραδιάς ενώ ειδικός σύμβουλος εκδήλωσης έχει αναλάβει η Orion Group Communication . 






Τέλος Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφιση με μοναδικές δημιουργίες του Οίκου Νυφικών Lilian της Ευαγγελίας Καρδάρα και με μαγιό Αρμαρόλα του Αλέξανδρου Θεοδωρίδη . 





Ο Πανθεσσαλικός Διαγωνισμός Ομορφιάς κλείνει φέτος τα 4 του χρόνια και θα αποτελέσουν για μια ακόμη χρονιά ένα σημαντικό γεγονός της Θεσσαλίας. Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στο Μουζάκι Palace και ώρα 19:00 ο μεγάλος τελικός ξεκινά με πανέμορφες παρουσίες και πολλές εκπλήξεις για το κοινό.Η προπώληση εισιτηρίων ήδη έχει ξεκινήσει .



Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο διαγωνισμός στηρίζει ευπαθείς ομάδες και για φέτος επιλέχθηκε η «Κιβωτός του Κόσμου»



Χορηγός Επικοινωνίας του Διαγωνισμού είναι η









Γράφει για την larisacitynews.gr
Νίκος Παπαδόπουλος





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια