ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Ο Αλέξης Κούγιας καταγγέλλει σχέδιο απομάκρυνσής του και δηλώνει τώρα πως δεν πουλάει την ΑΕΛ ούτε με 20 εκατ. ευρώ

Ο Αλέξης Κούγιας καταγγέλλει σχέδιο απομάκρυνσής του και δηλώνει τώρα πως δεν πουλάει την ΑΕΛ ούτε με 20 εκατ. ευρώ



Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου στo AEL FC ARENA ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε πως λόγω της κόντρας του με τον Ιβάν Σαββίδη καθώς επίσης και λόγω της πίεσης που δέχεται με αθέμιτους σκοπούς, όπως ισχυρίζεται, αποφάσισε την άρση του πωλητηρίου της ομάδας αναφέροντας πως αυτό δεν θα το πράξει «ουτε με 20 εκατομμύρια ευρώ» λέγοντας παράλληλα πως θα φύγει μόνο όταν νιώσει έτοιμος και ο επόμενος που θα ρθει θα έχει τις προϋποθέσεις που θέλει ο ίδιος για να αναλάβει.



Παράλληλα υπήρξε μία φερόμενη ως αποκάλυψη του ίδιου για μηνύματα που δέχτηκε τα οποία όπως είπε, ανήκουν σε κινητό τηλέφωνο μέλους της Ερασιτεχνικής (το οποίο το κατονόμασε και έριξε τις ευθύνες στον Γιώργο Νάκα και στον Αντώνη Τσαγκάλη γι’αυτές τις ενέργειες) την οποία θεωρεί εγκέφαλο ενός σχεδίου απομάκρυνσης του στο οποίο αποκαλύπτεται ότι η… απέναντι πλευρά έχει προσελκύσει τις Αρχές της πόλης, όπως τον Δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη!



Το τηλέφωνο αυτό όπως ισχυρίζεται ο Αλέξης Κούγιας ανήκει σε μέλος της Ερασιτεχνικής και τα μηνύματα τα δημοσιοποίησε και τα διέμεινε στους εκπροσώπους του Τύπου (περιέχουν υβριστικά περιεχόμενα και δεν μπορούμε να τα δημοσιεύσουμε). Σε ερώτηση που δέχθηκε αν έχει ταυτοποιηθεί ο αριθμός ανέφερε πως είναι από τα λεγόμενα «ορφανά» και μπορούν μόνο να βρουν από που εκπέμπει. Επίσης όπως είπε τα έδωσε στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος προκειμένου να προφυλαχθεί.



Τέλος, μίλησε και για το αυριανό συλλαλητήριο λέγοντας πως ζήτησε να φωτογραφηθούν όσοι παρευρεθούν εκεί, προκειμένου να γνωρίζει ο ίδιος ποιοι είναι αυτοί που τον βρίζουν.


















Πηγή: www.sportlarissa.gr
















































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια