ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Ποιος είναι ο αρχηγός κράτους με τη μεγαλύτερη συλλογή αυτοκινήτων παγκοσμίως; (VIDEO)

Ποιος είναι ο αρχηγός κράτους με τη μεγαλύτερη συλλογή αυτοκινήτων παγκοσμίως; (VIDEO)


Πρόκειται για έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους, παρόλο που (δεν ξέρουμε γιατί) δεν βρίσκεται στη λίστα με τους δισεκατομμυριούχους του κόσμου. Αναφερόμαστε στον Σουλτάνο Hassanal Bolkiah, ο οποίος έχει περιουσία 20 δισεκατομμύρια δολάρια και είναι ο ηγέτης του Μπρουνέι από το 1984.



Ο 66χρονος Σουλτάνος είναι ένας άνθρωπος του αυτοκινήτου και διαθέτει την μεγαλύτερη συλλογή αυτοκινήτων σε ολόκληρο τον κόσμο. Eκτός λοιπόν από το ότι του αρέσει να παίζει μπάντμιντον, να αγωνίζεται με αυτοκίνητα και να απολαμβάνει ένα ωραίο πούρο, λατρεύει τα αυτοκίνητα.






Η συλλογή αυτοκινήτων του Bolkiah αριθμεί πάνω από 5.000 εξωτικά, σπορ αυτοκίνητα, σπάνιες και περιορισμένες εκδόσεις κι όλα αυτά στεγάζονται σε ένα γκαράζ που είναι πραγματικά ένα παλάτι, με ξεχωριστά μέρη που το καθένα είναι αφιερωμένο σε κάθε μάρκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν περισσότερες από 300 Ferrari, 20 Koenigegg, 6 Daver Porsche 962 LM, 11 McLaren F1 και 600 Rolls Royce, αξίας περίπου 300.000.000,00 δολαρίων.


Έχει αναφερθεί ότι μεγάλο μέρος της συλλογής ανήκει στην πραγματικότητα στον 3ο αδελφό του σουλτάνου, τον πρίγκιπα Τζέφρι. Αξιοσημείωτο είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής είναι αχρησιμοποίητο.



Για πρώτη φορά δείχνει τη συλλογή αυτοκινήτων του…


Δείτε τα στο video...









Πηγή: http://www.newsauto.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια