ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Ογκώδης πορεία διαμαρτυρίας των μαθητών στο Βόλο - Υπό κατάληψη 22 σχολεία στη Μαγνησία

Ογκώδης πορεία διαμαρτυρίας των μαθητών στο Βόλο - Υπό κατάληψη 22 σχολεία στη Μαγνησία


Στο πλαίσιο της κατάληψης που γίνεται σήμερα


Ογκώδη μαθητική πορεία πραγματοποίησαν πριν λίγη ώρα στο κέντρο του Βόλου μαθητές αρκετών Γυμνασίων και Λυκείων του Βόλου, στο πλαίσιο της κατάληψης που γίνεται σήμερα σε 22 σχολεία.
Η πορεία ξεκίνησε από τα σχολεία πέρασε από την Πλατεία Ελευθερίας και από Ιωλκού και Δημητριάδος κατευθύνθηκαν στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας.


Σύμφωνα με τον Παύλο Παπαδόπουλο, μαθητή του 1ου ΓΕΛ Βόλου, ι μαθητές διαμαρτύρονται, γιατί το σύστημα αλλάξει ξανά, οι μαθητές θα δίνουν Πανελλαδικές χειμώνα – καλοκαίρι, ενώ πρόβλημα υπάρχει με τα ΕΠΑΛ σε μεγαλύτερες κατευθύνσεις λόγω έλλειψης ατόμων.
Ο μαθητής τόνισε ότι τα μαθητικά συντονιστικά όλης της Ελλάδας συνεννοήθηκαν για να κάνουν κινητοποιήσεις σήμερα σε όλη τη χώρα.





Σε κατάληψη 22 Γυμνάσια και Λύκεια στη Μαγνησία - Δύο σε αποχή


Πανελλήνια μέρα κατάληψης σήμερα και οι μαθητές των σχολείων της Μαγνησίας ανταποκρίθηκαν πλήρως και για δεύτερη χρονιά φέτος σε τόσο μεγάλη έκταση.


Σύμφωνα με στοιχεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε κατάληψη βρίσκονται σήμερα 22 Γυμνάσια και Λύκεια της Μαγνησίας, ενώ άλλα δύο σχολεία βρίσκονται σε αποχή, σε σύνολο 74 σχολείων.


Για τις 10.30 το πρωί έχει προγραμματιστεί μαθητική πορεία στην Πλατεία Ελευθερίας, ενώ σε αρκετά σχολεία μαθητές κάνουν διάλογο με τους καθηγητές τους.



Κλειστά τα σχολεία στη Σκιάθο

Κλειστά παραμένουν σήμερα Δευτέρα τα σχολεία της Σκιάθου, μετά από απόφαση της Ένωσης Γονέων και με αίτημα να καλυφθούν άμεσα τα κενά που υπάρχουν σε δασκάλους και καθηγητές.






Πηγή: www.magnesianews.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια