ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Παρουσιάστηκε η Crossover έκδοση το Mitsubishi EVO σε πρωτότυπη μορφή στο Τόκιο (ΦΩΤΟ)

Παρουσιάστηκε η Crossover έκδοση το Mitsubishi EVO σε πρωτότυπη μορφή στο Τόκιο (ΦΩΤΟ)




Μετά τις πρώτες teaser φωτογραφίες του ηλεκτρικού πρωτότυπου Mitsubishi e-Evolution Concept, η εταιρεία μας ανακοινώνει περισσότερες λεπτομέρειες σε ό,τι αφορά στο design και τα μηχανικά μέρη του νέου crossover Mitsubishi EVO.



Ηδη γνωρίζουμε ότι το e-Evolution Concept θα χρησιμοποιεί τρεις ηλεκτροκινητήρες, ενώ η συστοιχία των μπαταριών είναι τοποθετημένη κάτω από το πάτωμα. Επιπλέον, το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει το νέο σύστημα Dual Motor Active Yaw Control, το οποίο εμπλέκει τους δύο ηλεκτροκινητήρες που βρίσκονται στον πίσω άξονα μέσω ενός ηλεκτρονικά ελεγχόμενου συστήματος torque vectoring. Εκτός των παραπάνω, το παρών δίνει και το σύστημα της Mitsubishi Super All-Wheel Control (S-AWC), για να δώσει στον οδηγό του ιαπωνικού crossover την αίσθηση και την ουσία αντίστοιχα με ένα μοντέλο υψηλών επιδόσεων, ενώ το σύστημα πέδησης περιλαμβάνει δαγκάνες με ηλεκτρική ενεργοποίηση, κάτι που αποτελεί μία ακόμη καινοτομία του e-Evolution Concept. 







Αυτό που πραγματικά αποτελεί το highlight του Mitsubishi e-Evolution Concept είναι το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης (AI) που βελτιώνει τις ικανότητες του οδηγού. Μία σειρά αισθητήρων επιτρέπει στο σύστημα να διαβάζει άμεσα τις αλλαγές στις οδικές και κυκλοφοριακές συνθήκες καθώς και τις προθέσεις του οδηγού. Συντονίζοντας τις προθέσεις του οδηγού με τις επιδόσεις του οχήματος, το σύστημα υποστηρίζει οδηγούς όλων των ικανοτήτων.Επίσης, η ειδική λειτουργία καθοδήγησης (coaching), μπορεί να «εκπαιδεύσει» τον οδηγό βελτιώνοντας τις οδηγικές του ικανότητες, παρέχοντας συμβουλές μέσω φωνητικού διαλόγου και μιας μεγάλης οθόνης στο ταμπλό.





Αισθητικά, το συνολικό design του e-Evolution Concept μας παραπέμπει σε ένα crossover μοντέλο με coupe προσανατολισμό, ενώ ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι οι μεγάλες εισαγωγές αέρα κάτω από τα εμπρός φωτιστικά σώματα, οι κάμερες που παίρνουν τον ρόλο των καθρεπτών και οι μεγάλων διαστάσεων τροχοί. Το Mitsubishi e-Evolution Concept κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο (25 Οκτωβρίου-5 Νοεμβρίου).









Πηγή: www.protothema.gr







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια