ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

"Πλησιάζουμε στο τέλος της απόφασης για 120 δόσεις στην Εφορία" δηλώνει η Υφυπουργός Οικονομικών

"Πλησιάζουμε στο τέλος της απόφασης για 120 δόσεις στην Εφορία" δηλώνει η Υφυπουργός Οικονομικών



Όπως τόνισε η Υφυπουργός Οικονομικών μιλώντας στο «Ράδιο Ένα»


«Πλησιάζουμε στο τέλος της απόφασης για τις 120 δόσεις στην Εφορία», όπως τόνισε η Υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου μιλώντας στο «Ράδιο Ένα». Όπως τόνισε, «για το θέμα των 120 δόσεων στην Εφορία για τους επιτηδευματίες και τους ελεύθερους επαγγελματίες, είμαστε προς το τέλος της απόφασης, ώστε να μπορέσουν να ενταχθούν στο πλαίσιο του εξωδικαστικού συμβιβασμού».



«Από κει και πέρα, υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις και σε λίγες μέρες – ίσως και την επόμενη εβδομάδα – θα εκδοθεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση για τη ρύθμιση των οφειλών», τόνισε η υφυπουργός.



Όπως σημείωσε γενικότερα, «εμείς δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη όσον αφορά την εργασία και το έχουμε αποδείξει. Η ανάπτυξη δεν μπορεί να έρθει αν δεν αυξηθούν οι θέσεις εργασίας. Ήδη καταφέραμε να επαναφέρουμε τις θέσεις εργασίας που χάθηκαν επί συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, μπορούμε να κάνουμε περισσότερα και στόχος μας είναι ότι θα έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε περισσότερες θέσεις εργασίας».



Σύμφωνα με την κα Παπανάτσιου, «θα πρέπει να παράξουμε και η ανάπτυξη να μην είναι κρατικοδίαιτη. Ο τριτογενής τομέας δεν θα μπορέσει να μας δώσει την προστιθέμενη αξία που θέλουμε».



Στόχος να κατέβει ο φορολογικός συντελεστής

Αναφορικά με το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και τη συνάντησή του με επενδυτές, η υφυπουργός τόνισε ότι τις επιχειρήσεις τις ενδιαφέρει η σταθερότητα που εγγυάται η συγκυβέρνηση και δεσμεύτηκε ότι η προοπτική είναι να κατέβει ο φορολογικός συντελεστής. Συνεπώς, τόνισε είναι ευνοϊκές οι συνθήκες για να έρθει να επενδύσει κάποιος στην Ελλάδα.



«Από την άλλη, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη βιομηχανία και σήμερα (σημ. χθες), η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Βόλο και στον συγκεκριμένο χώρο σηματοδοτεί κάποια πράγματα», δήλωσε η κ. Παπανάτσιου. Αναφορικά με το εξοικονομώ κατ’ οίκον, ανέφερε ότι ανοίγει το επόμενο διάστημα.













Πηγή: www.magnesianews.gr









« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια