ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών στα ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων απο το ΕΚΑΒ

Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών στα ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων απο το ΕΚΑΒ



Το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) Λάρισας, ο Τομέας Υγείας της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων και τα Κ.Α.Π.Η.), διοργανώνουν από κοινού σεμινάριο σε όλα τα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) με θέμα «Πρώτες Βοήθειες σε Επείγουσες Καταστάσεις».



Στόχος του σεμιναρίου είναι να εφοδιάσει τους συμμετέχοντες, με τις γνώσεις εκείνες οι οποίες είναι απαραίτητες, ώστε να μπορούν με ασφάλεια να παρέμβουν και να αντιμετωπίσουν καταστάσεις τραυματισμών ή επειγόντων παθολογικών περιστατικών, μέχρι να έρθει εξειδικευμένη βοήθεια.



Η ενημέρωση θα περιλαμβάνει θεωρητική κατάρτιση και επίδειξη με προπλάσματα και ειδικό εξοπλισμό πρώτων βοηθειών δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να συμμετάσχει μαζί με τους ειδικούς στην αντιμετώπιση καταστάσεων όπως: καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση με χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, τραύματα, πνιγμονή, θέση ανάνηψης, κλήση των υπηρεσιών υγείας κ.λ.π.. 



Στο σεμινάριο θα συμμετέχουν η Διευθύντρια του Ε.Κ.Α.Β. κ. Βασιλική Αυγέρη, το Τμήμα Εκπαίδευσης του Ε.Κ.Α.Β., και ο Δρ Θεόδωρος Κυρόπουλος, Υπεύθυνος Τομέα Υγείας Δήμου Λαρισαίων.



Το πρώτο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Ε’ Κ.Α.Π.Η., Κάρλας & Λαζαρίδη τηλ. 2410239499 την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, ώρα 17.00-19.00 ενώ για τα επόμενα οι πολίτες θα ενημερωθούν εγκαίρως με νεότερες ανακοινώσεις.








Γράφει για την larisacitynews.gr
Νίκος Παπαδόπουλος






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια