ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Σήμερα στις 19:30 στο Αλκαζάρ ο αγώνας Απόλλων Λάρισας - ΑΕΚ

Σήμερα στις 19:30 στο Αλκαζάρ ο αγώνας Απόλλων Λάρισας - ΑΕΚ


Ενα ιστορικής μορφής παιχνίδι δίνει ο Απόλλων Λάρισας στο στάδιο Αλκαζάρ, την Πέμπτη (26/10, 19.30).


Η Λαρισινή ομάδα θα αντιμετωπίσει την φιναλίστ του περσινού Κυπέλλου Ελλάδος, ΑΕΚ, η οποία φέτος έχει μια πολύ καλή πορεία τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη.


Ο τεχνικός του Απόλλωνα κ. Σάκης Θεοδοσιάδης προετοίμασε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα του για να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του εν λόγω αγώνα.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με προπόνηση που έγινε το πρωί της Τετάρτης (25/10) στο αθλητικό κέντρο της Τερψιθέας, εκεί όπου ο προπονητής των "κυανόλευκων" είδε με ικανοποίηση ότι δεν υπάρχουν προβλήματα.


Έτσι επέλεξε να πάρει όλους τους παίκτες κοντά του και να ανακοινώσει την 18αδα λίγο πριν τον αγώνα.


Το μεσημέρι οι παίκτες θα γευματίσουν όλοι μαζί στο "Παραδοσιακό" της Νεάπολης.


Να θυμίσουμε ότι το σπουδαίο αυτό παιχνίδι στο Αλκαζάρ ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και την ΑΕΚ ορίσθηκε να το διευθύνει ο Βασίλης Φωτιάς από τον σύνδεσμο της Πέλλας.



Αναλυτικότερα:

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, στάδιο Αλκαζάρ 19:30
Απόλλων Λάρισας - ΑΕΚ
Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)
Βοηθοί: Δεμερτζής (Πέλλας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)


Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας καλεί όλους τους Λαρισαίους φιλάθλους να βρεθούν στο Αλκαζάρ και να βοηθήσουν την προσπάθεια των παικτών για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Αναφορικά με τα εισιτήρια ανήμερα του αγώνα τα γραφεία της ΠΑΕ (Ηρώων Πολυτεχνείου 40, 1ος όροφος) θα λειτουργήσουν από 10 πμ. εως 2 μμ., για την όσο καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων.


Τα εκδοτήρια του σταδίου Αλκαζάρ θα ανοίξουν στις 4 μμ. για να εξυπηρετήσουν όλο το υπόλοιπο κοινό που δεν θα έχει προμηθευτεί εγκαίρως το εισιτήριο του.



Αξίζει να τονίσουμε όμως, ότι:

Όσοι φίλαθλοι παρακολουθήσουν το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ, μπορούν να κρατήσουν το εισιτήριο και με την προσκόμιση του αποκόμματος να αποκτήσουν ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ εισιτήριο για την πρώτη επίσημη αναμέτρηση πρωταθλήματος Football League της ομάδας μας, με την Βέροια (05/11), με έκπτωση 50%, παρακολουθώντας τον αγώνα ακριβώς από την ίδια θέση.







Πηγή: http://apollonlarissasfc.gr








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια