ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Στη Λάρισα θα βρεθεί σήμερα ο Γιάννης Τσιρώνης στο πλαίσιο του 4ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρόοτηση

Στη Λάρισα θα βρεθεί σήμερα ο Γιάννης Τσιρώνεις στο πλαίσιο του 4ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρόοτηση



Επίσκεψη στην Θεσσαλία θα πραγματοποιήσει σήμερα Τρίτη 10 και αύριο Τετάρτη 11 Οκτωβρίου ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, προκειμένου να συναντηθεί με αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς της περιοχής αλλά και να συμμετάσχει την Τρίτη με ομιλία του στο 4ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στη Λάρισα.



Σήμερα, Τρίτη 10/10 στις 18:00, στο πλαίσιο του Περιφερειακού Συνεδρίου με τίτλο «Η Θεσσαλία της επόμενης μέρας», ο Γιάννης Τσιρώνης θα μιλήσει στην 1η Παράλληλη Απογευματινή Συνεδρία με θέμα: «Αγροτική Ανάπτυξη και Παραγωγική Ανασυγκρότηση».



Την Τετάρτη 11/10 στις 09.00 το πρωί ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων θα συναντηθεί στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Λάρισας, Απόστολο Καλογιάννη, για αγροτικά ζητήματα που απασχολούν τους παραγωγούς της περιοχής. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα συναντηθεί επίσης με παραγωγικούς φορείς, μεταξύ αυτών την Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων, την Ομοσπονδία Χοιροτροφικών Συλλόγων Ελλάδας και συλλόγους βιοκαλλιεργητών της περιοχής.












Πηγή: www.larissanet.gr


































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια