ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Στο διευθυντή Β/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας οι Φιλοι του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης

Στο διευθυντή Β/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας οι Φιλοι του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης



Το Δ.Σ. του συλλόγου ''Φίλων του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης Λάρισας'' πραγματοποίησε την Τρίτη 10 Οκτώβρη , συνάντηση με τον προιστάμενο Β/θμιας εκπαίδευσης κ.Ιωάννη Καψάλη στο πλαίσιο της ενημέρωσης των δράσεων του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης Λάρισας .Συζητήθηκε η ανάδειξη και η προώθηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Μουσείου ''Μαθαίνω την Ιστορία του τόπου μου - Η απελευθέρωση της ΄Λάρισας 1941 -1944 και Αλληλεγγύη -Η Μάχη της σοδειάς''. 


Βασικός στόχος του προγράμματος είναι η προσέγγιση των μαθητών στις έννοιες της Εθνικής Αντίστασης και των ηρωικών αγώνων του λαού μας στην σύγχρονη ιστορία για λευτεριά και δικαιοσύνη .



Τέλος συμφωνήθηκε από κοινού η μελλοντική συνεργασία και διοργάνωση σεμιναρίου στους εκπαιδευτικούς της Β/θμιας εκπαίδευσης για την ανάδειξη του μουσείου ,τόπος φυλάκισης και προθάλαμος εκτελέσεων για τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης .



Στην συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του συλλόγου φίλων του Μ.Ε.Α. κ. Γ.Μπέφας, η αντιπρόεδρος κ. Σ.Χατζηαποστόλου, η γραμματέας Κ.Εμμανουήλ και ο Σ.Παπαγεωργίου ταμίας .














Γράφει για την larisacitynews.gr
Νίκος Παπαδόπουλος







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια