ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

"Style Rock" ξεκατίνιασμα με στην TV με... δύο Τρικαλινές πρωταγωνίστριες !!! (ΦΩΤΟ)

"Style Rock" ξεκατίνιασμα με στην TV με... δύο Τρικαλινές πρωταγωνίστριες !!! (ΦΩΤΟ)



Reality μόδας στον Σκάι με γυναίκες-δηλητήριο



❱❱ Σε σκέτη απόλαυση εξελίσσονται κάθε μέρα που περνά τα επεισόδια του ριάλιτι μόδας «My style rocks» στον Σκάι, καθώς -υπεύθυνα- μπορούμε να πούμε ότι εδώ υπάρχει πολύ cult υλικό και ξεκατίνιασμα με... glitter!



Ας υποθέσουμε πως θέλετε να πεταχτείτε μέχρι τον Αγιο Δομίνικο για αγροτουρισμό. Ή πως σας κάλεσαν να παρακολουθήσετε την απονομή των Νόμπελ. Τι φοράτε;


Το πρόγραμμα του Σκάι έχει απαντήσεις και λύσεις, και μπορεί να μη σαρώνει στην τηλεθέαση, αλλά βάζει φωτιά στα μελαγχολικά φθινοπωρινά απογεύματα με θανατηφόρες ατάκες και «ξεμαλλιάσματα» μεταξύ των διαγωνιζόμενων κυριών -με μπροστάρισσα τη Ραμόνα-, που γίνονται νούμερο 1 στα trends του twitter!


Οι σέξι -στην πλειονότητά τους- κοπέλες δεν είναι αυτές της διπλανής πόρτας, καθώς έχουν καριέρα στο μόντελινγκ και κάποιες διατηρούν δικά τους brands είτε σε κοσμήματα είτε σε ρούχα, έχοντας ήδη ακουστεί στον χώρο της μόδας.


Εκεί για να τις κρίνουν είναι ο έμπειρος (από το «Next top model») και ατακαδόρος της υπόθεσης Χάρης Χριστόπουλος, η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, που έχει τον έμπειρο σχολιασμό, και ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο αυστηρός κριτής που πρέπει να έχει κάθε κριτική επιτροπή που σέβεται τον εαυτό της.



Ραμόνα Βλαντή



Η... μητέρα της ίντριγκας που πάντα ξεσπαθώνει


Το «Fame Story» είχε την Ασπα Τσίνα που δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί της και το «My style rocks» τη Ραμόνα Βλαντή. Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο το μοντέλο απέκτησε φαν κλαμπ, το οποίο μέρα με τη μέρα πληθαίνει, καθώς με την ιντριγκαδόρικη διάθεσή της και τις φαρμακερές ατάκες της γίνεται viral στο διαδίκτυο και το ριάλιτι μόδας σπάει τα κοντέρ στα social media.


Η Ραμόνα έχει άποψη για τα πάντα, δεν τη «λέει» μόνο στους κριτές αλλά και στις συμπαίκτριές της και ένα βλέμμα της αρκεί για να δείξει την άλλη πλευρά του εαυτού της. Η 33χρονη είναι χωρισμένη, μητέρα δύο κοριτσιών και μέχρι πέρσι είχε το δικό της στούντιο γυμναστικής.


Το 2007 πήρε μέρος στον διαγωνισμό «Playmate», αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιον από τους πρώτους τίτλους. Δεν ήταν λίγοι, πάντως, εκείνοι που υποστήριξαν τότε πως το κορίτσι από τη Ρουμανία αδικήθηκε. Η εξωτερική εμφάνισή της την έκανε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα δίνοντάς της την ευκαιρία να κάνει πασαρέλα στη Γαλλία και την Ιταλία, όπου μαγνήτισε τα φλας και τα βλέμματα.




Τζόρτζια Βαϊνά



Από το την Καλαμπάκα Τρικάλων στο... Παζάρι στα Playmate και στο «Ολα»


Η 34χρονη σήμερα Τζόρτζια έκανε καριέρα στο μόντελινγκ ως Γωγώ Βαϊνά. Εχει σπουδάσει νηπιαγωγός, ασχολείται με το styling και φτιάχνει δικά της κοσμήματα. Ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς 2006 της άνοιξε τις πόρτες της τηλεόρασης, με πρώτη αυτήν του Alpha, καθώς η Γωγώ έπιασε δουλειά στο «Πιο μεγάλο παζάρι» με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Εναν χρόνο μετά ο τίτλος «Super Star» που κέρδισε στον διαγωνισμό ομορφιάς Playmate 2007 της εξασφάλισε μια θέση στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «Ολα», παράλληλα με τα fashion shows και τα εξώφυλλα των περιοδικών.


Από την πρώτη στιγμή είχε κερδίσει τις εντυπώσεις με τις χυμώδεις καμπύλες και το καλογυμνασμένο σώμα της. Το όνειρό της να αποκτήσει δική της εκπομπή δεν έχει γίνει πραγματικότητα μέχρι στιγμής, ούτε όμως και το να ασχοληθεί με τα παιδιά, με την ιδιότητα της νηπιαγωγού. Πλέον θέλει να δημιουργήσει τη δική της συλλογή με τσάντες. Με τη Ραμόνα είναι φίλες από την περίοδο που έκαναν μαζί μόντελινγκ και μένει να δούμε αν θα παραμείνουν και βγαίνοντας από το ριάλιτι.


* Η Τζόρτζια είναι από την Καλαμπάκα Τρικάλων και έχει κλέψει την παράσταση με το στίλ της όπως γράψαμε και προ ημερών...



Ιωάννα Τούνη



Η hot Barbie από τη Θεσσαλονίκη


Η τωρινή εικόνα της δεν θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι που ήταν λίγα χρόνια πριν. Κάποιες διορθωτικές επεμβάσεις βοήθησαν ώστε η 24χρονη Θεσσαλονικιά να μοιάζει με τη διάσημη... Barbie!


Η Ιωάννα έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στα παιδαγωγικά, έχει δουλέψει ως υποδοχή σε νυχτερινά μαγαζιά της συμπρωτεύουσας και τώρα σπουδάζει σχέδιο μόδας. Ονειρό της είναι να δημιουργήσει τη δική της κολεξιόν, ενώ διατηρεί online κατάστημα με ρούχα.


Ανήκει στην κατηγορία γυναικών, που και να θέλουν, δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες. Είναι μια πολύ εντυπωσιακή ξανθιά, που έχει κάνει ντόρο με τις... καυτές εμφανίσεις της στη Μύκονο, ενώ το όνομά της ακούστηκε μέσα από τη σχέση της με τον τερματοφύλακα του Αρη Θεσσαλονίκης Γιάννη Σιδεράκη, με τον οποίο συγκατοικούσε.


Το προφίλ που διατηρεί στο Ιnstagram γεμίζει από hot φωτογραφίες με σούπερ σέξι πόζες και οι followers της πληθαίνουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.




Υβόννη Ντόστα



Ανέβηκε στις διεθνείς πασαρέλες


Το κορίτσι από την Πρέβεζα ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει σχέδιο μόδας και τελικά ανέβηκε στις πασαρέλες ως μοντέλο.


Αν και η ίδια δήλωνε ότι οι φωτογραφίσεις δεν είναι το δυνατό σημείο της, εντούτοις κατάφερε να κάνει καριέρα εντός και εκτός συνόρων παίρνοντας μέρος σε καμπάνιες για μεγάλους οίκους του εξωτερικού, όπως οι Hermès, Giza και Gianfranco Ferré.


Το τριετές συμβόλαιο με την Hermès, μάλιστα, ανέβασε πολύ τις μετοχές της στο χρηματιστήριο της μόδας. Το όνειρό της, όμως, να δημιουργήσει κάτι δικό της δεν σταματά κι έτσι ύστερα από τόσες πασαρέλες γίνεται μοντέλο και για τη δική της beachwear συλλογή.


Αυτό που επιδιώκει μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι του Σκάι είναι να εδραιωθεί περισσότερο στον χώρο της μόδας και, όπως φαίνεται, κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση! Η 27χρονη καλλονή συγκεντρώνει σε κάθε εκπομπή υψηλή βαθμολογία και μέχρι στιγμής προηγείται των συμπαικτριών της, κατακτώντας την πρωτιά με το στιλ της.




Αλεξάνδρα Παναγιώταρου



Η Sexy «νοσοκόμα» και e-πιχειρηματίας με καταγωγή από τα Τρίκαλα


Η 24χρονη ξανθιά, η οποία έχει επίσης το πέρασμά της από τον διαγωνισμό ομορφιάς «Playmate», έχει καταγωγή από τα Τρίκαλα και είναι συγγενής με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο.


Είναι παντρεμένη με τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο, ο οποίος έχει διορθώσει κάποιες ατέλειές της, γεγονός που δεν κρύβει και η ίδια. Το σίγουρο είναι πως ο σύζυγός της έχει κάνει φοβερή δουλειά και το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο και ελκυστικό!


Το 24χρονο μοντέλο έχει δικό του online μαγαζί με ρούχα και χαρακτηρίζει το στιλ του κυριλέ chic. Εχει συμμετάσχει στο παρελθόν σε διαφήμιση για το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, η οποία είχε διχάσει την κοινή γνώμη, επειδή συμμετείχαν σε αυτήν κορίτσια που υποδύονταν τις νοσοκόμες με πολύ σέξι αμφίεση.


Η Αλεξάνδρα έπαιξε πρόσφατα με την παρέα της και στο «Rouk Zouk». Αυτό που επιθυμεί μέσα από τη συμμετοχή της στην εκπομπή είναι μεγαλύτερη προβολή στον χώρο της μόδας.




Βασιλική Ρούσσου



Σχεδιάστρια αξεσουάρ με boho στιλ


Η 24χρονη Σαντορινιά με την ξεχωριστή ομορφιά άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ από τα 17 χρόνια της.


Ωριμάζοντας μέσα στον κόσμο της μόδας και έχοντας ερεθίσματα από την υψηλή ραπτική, μεταπήδησε και στο δημιουργικό κομμάτι του χώρου. Το προσωπικό της στιλ είναι boho και gipsy, και αυτό είναι κάτι που φαίνεται και από τα κοσμήματα και τις τσάντες που σχεδιάζει.


Με τη μαμά της Καίτη έχει ένα από τα πιο δυνατά brands στον χώρο της μόδας, με την επωνυμία Marivee. Οι δυο τους κατεβαίνουν για αγορές στην Αθήνα επιλέγοντας τα καλύτερα υφάσματα και υλικά προκειμένου να υλοποιήσουν αυτά που έχουν ως εικόνα στο μυαλό τους.


Στο ριάλιτι είναι η κοπέλα που διαθέτει ένα δικό της, καλόγουστο αλλά και εκκεντρικό στιλ, το οποίο κερδίζει το κοινό και συγκεντρώνει υψηλές βαθμολογίες. Αυτό που επιθυμεί μέσα από την εκπομπή είναι να προωθήσει τη δουλειά της και να δικτυωθεί στον χώρο.









Πηγή: http://www.espressonews.gr











« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια