Υλικά:
- 1 πακέτο ταλιατέλες
- 350 γρ. συκωτάκια κοτόπουλου ψιλοκομμένα
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1 κουταλιά μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 1 κουταλιά θυμάρι τριμμένο
- 200 γρ. μανιτάρια (κονσέρβα)
- 150ml κόκκινο κρασί
- 150ml ζωμός (κοτόπουλο κατά προτίμηση)
- Αλάτι και πιπέρι Ελαιόλαδο
[ads-post]
Εκτέλεση:
- Καταρχήν βάζουμε τις ταλιατέλες να βράζουν.
- Σοτάρουμε στο τηγάνι το κρεμμύδι και το σκόρδο.
- Προσθέτουμε τα συκωτάκια, το θυμάρι, τον μαϊντανό και τα μανιτάρια και ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσουν.
- Προσθέτουμε το κρασί, τον ζωμό και το αλατοπίπερο και τα αφήνουμε όλα να βράσουν σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά.
- Ωστόσο, στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα επαναφέρουμε στην κατσαρόλα.
- Ρίχνουμε από πάνω τα συκωτάκια με την σάλτσα και ανακατεύουμε καλά. Είναι έτοιμα!
Tip:
Για εντυπωσιακότερη εμφάνιση και περισσότερη γεύση στο πιάτο σας μπορείτε αν θέλετε να πασπαλίσετε είτε με παρμεζάνα ή με τριμμένη αμυγδαλόψιχα, για μεγαλύτερη πρωτοτυπία.
Καλή σας όρεξη...
Γράφει για την larisacitynews.gr
Angels
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου