ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Ταλιατέλες με συκωτάκια κοτόπουλου

Ταλιατέλες με συκωτάκια κοτόπουλου




Υλικά: 

  • 1 πακέτο ταλιατέλες 
  • 350 γρ. συκωτάκια κοτόπουλου ψιλοκομμένα 
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 
  • 1 κουταλιά μαϊντανός ψιλοκομμένος 
  • 1 κουταλιά θυμάρι τριμμένο 
  • 200 γρ. μανιτάρια (κονσέρβα) 
  • 150ml κόκκινο κρασί 
  • 150ml ζωμός (κοτόπουλο κατά προτίμηση) 
  • Αλάτι και πιπέρι Ελαιόλαδο 


[ads-post]



Εκτέλεση: 

  • Καταρχήν βάζουμε τις ταλιατέλες να βράζουν. 
  • Σοτάρουμε στο τηγάνι το κρεμμύδι και το σκόρδο. 
  • Προσθέτουμε τα συκωτάκια, το θυμάρι, τον μαϊντανό και τα μανιτάρια και ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσουν. 
  • Προσθέτουμε το κρασί, τον ζωμό και το αλατοπίπερο και τα αφήνουμε όλα να βράσουν σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά. 
  • Ωστόσο, στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα επαναφέρουμε στην κατσαρόλα. 
  • Ρίχνουμε από πάνω τα συκωτάκια με την σάλτσα και ανακατεύουμε καλά. Είναι έτοιμα! 



Tip: 

Για εντυπωσιακότερη εμφάνιση και περισσότερη γεύση στο πιάτο σας μπορείτε αν θέλετε να πασπαλίσετε είτε με παρμεζάνα ή με τριμμένη αμυγδαλόψιχα, για μεγαλύτερη πρωτοτυπία.





Καλή σας όρεξη...






Γράφει για την larisacitynews.gr
Angels








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια