ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Αυτό είναι το θηλυκό που ενώνει τους Χρανιώτη – Μαυρίδη – Πίντζη από Nomads και Survivor ! (ΦΩΤΟ)

Αυτό είναι το θηλυκό που ενώνει τους Χρανιώτη – Μαυρίδη – Πίντζη από Nomads και Survivor ! (ΦΩΤΟ)


Πρώτος από τους τρεις σε ριάλιτι επιβίωσης συμμετείχε ο Γιώργος Χρανιώτης, στο Survivor του ΣΚΑΪ. Οι υπόλοιποι δύο κύριοι, Γιώργος Μαυρίδης και Μάνος Πίντζης, ακολούθησαν, στο Nomads του ΑΝΤ1.



Τι συνδέει όμως τους τρεις παίκτες ριάλιτι; Και οι τρεις έχουν γνωρίσει ένα πανέμορφο, τρυφερό και είδη διάσημο θηλυκό, τη Roxy το γλυκύτατο πρώην αδέσποτο σκυλάκι, που η ιστορία της έχει συγκινήσει χιλιάδες Έλληνες!





Η πρώτη ταινία ήταν το 2016, με τίτλο «Roxy the movie», μικρού μήκους για τη παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων με γνωστούς ηθοποιούς, ανάμεσα στους οποίους ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Μάνος Πίντζης.









Στη δεύτερη του 2017 με τίτλο «Re-Action» όπου μάλιστα είναι η πρώτη φιλοζωική μη εμπορική ταινία μεγάλου μήκους υπό την αιγίδα Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και νήσων, παίζει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαυρίδης.






Σκοπός είναι η ενημέρωση του κοινού για το θέμα της φιλοζωίας και των αδέσποτων ζώων. Μότο της «δώσε την ευκαιρία σε ένα αδέσποτο να σου αλλάξει τη ζωή». Και στις δύο ταινίες το σενάριο υπογράφουν ο Αρτέμης Σαμοθράκης και ο Αλέξανδρος Κατσάρης. Τη σκηνοθεσία ο Αρτέμης Σαμοθράκης. Την παράγωγη και τις δημόσιες σχέσεις έχει αναλάβει ο Χρήστος Πετρίδης ενώ η ταινία πρόκειται να ταξιδέψει σε μεγάλα ελληνικά και διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου.














Πηγή: http://www.mediamagazine.gr






































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια