ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Τράβηξε όλα τα φλας των φωτογράφων επάνω της σε εκδήλωση η Μαρί Κωνσταντάτου (πρώην Κυριακού) ! (ΦΩΤΟ)

Τράβηξε όλα τα φλας των φωτογράφων επάνω της σε εκδήλωση η Μαρί Κωνσταντάτου (πρώην Κυριακού) ! (ΦΩΤΟ)




❱❱ Την πρώτη κοσμική εμφάνισή της, ύστερα από καιρό, έκανε το βράδυ της Τρίτης η Μαρί Κωνσταντάτου και, όπως ήταν φυσικό, μαγνήτισε τα βλέμματα.




Μετά τις δύσκολες ώρες που πέρασε με το διαζύγιό της και τον θάνατο του πρώην συζύγου της Μίνωα Κυριακού, η ηθοποιός έδωσε το «παρών» στην απονομή του πλατινένιου άλμπουμ του Γιώργου Παπαδόπουλου, στη Γλυφάδα. 




Πρόκειται για τον δίσκο «Πες επιτέλους σ’ αγαπώ», όπου συμμετέχει και η ίδια ως στιχουργός με το κομμάτι «Ολοι μου λένε» και, μάλιστα, παρέλαβε τιμητική πλακέτα για τη συγκεκριμένη δουλειά. Η Μαρί και ο Γιώργος συνδέονται με μια φιλία χρόνων, η οποία επισφραγίστηκε με τη συνεργασία τους πέρυσι τον Οκτώβριο, οπότε και κυκλοφόρησε το single «Ολοι μου λένε».







Η ολοκληρωμένη δουλειά του καλλιτέχνη, που ακούστηκε για πρώτη φορά τον Μάιο και πολύ σύντομα έγινε πλατινένια, κυκλοφορεί από την Panik Records και την Criminal Music. Περιέχει 11 τραγούδια και σε ένα από αυτά -με τον τίτλο «Αν μ’ αγαπάς αληθινά»- μαζί με τον Γιώργο Παπαδόπουλο τραγουδά και η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία ήταν, επίσης, παρούσα στην εκδήλωση.




Ωστόσο, κάμερες και φωτογράφοι έδειξαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη Μαρί, η οποία επέλεξε να μην κάνει καμία δήλωση.








Πηγη: www.espressonews.gr







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια