ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Εκτός κυπέλλου ο Απόλλων Λάρισας - Έχασε απο τη Λαμια με 0-2




Αποχαιρέτισε το Κύπελλο Ελλάδος ο Απόλλων Λάρισας, γνωρίζοντας την τελευταία αγωνιστική των ομίλων ήττα στο Αλκαζάρ με 0-2 από τη Λαμία.
Η ομάδα της Φθιώτιδας είναι αυτή που πήρε την πρόκριση στους 16 μαζί με την ΑΕΚ.

Ο αγώνας

Για τους γηπεδούχους υπήρχε μονάχα ένα αποτέλεσμα στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ η Λαμία ανέβηκε στον κάμπο με σκοπό απλώς να μην υποστεί οποιοδήποτε κάζο θα την άφηνε εκτός συνέχειας.

Ο Μπάμπης Τεννές άφησε αρκετούς βασικούς εκτός αποστολής (Παπαδόπουλος, Μπλάζιτς, Βασιλαντωνόπουλος, Πίτι), ενώ Βάντερσον, Κουτρομάνος και Όμο έκατσαν στον πάγκο. Την ανομοιογένεια στο σχήμα της εκμεταλλεύτηκε ο Απόλλων, που προσπάθησε να πάρει τη μπάλα και να δημιουργήσει συνθήκες πίεσης στην άμυνα του Μελισσά.
Μετά το 10λεπτο πάντως Καραγιάννης και Ακόστα ανέβασαν «στροφές», ενώ ο Μπουλούλης και ο Παντελιάδης έκαναν καλή δουλειά στις γραμμές, ανεβαίνοντας και απειλώντας. Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 10’, με τον δεύτερο να σεντράρει από αριστερά, τον Φράγκο να πιάνει την κεφαλιά, αλλά τον Παϊτέρη να μπλοκάρει, στην πρώτη τελική της Λαμίας στο παιχνίδι. Στο 23’ η άμυνα των Θεσσαλών τα «χρειάστηκαν», όταν οΚαραγιάννης εκτέλεσε πολύ ωραία στην καρδιά της άμυνας του Απόλλωνα, ο Λινάρδος ακούμπησε πρώτος τη μπάλα και ο Φράγκος στη συνέχεια, με τον Παϊτέρη να πέφτει στη δεξιά του γωνία και να διώχνει σε κόρνερ.

Ο ρυθμός έπεσε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με πολλά λάθη στην κυκλοφορία των δυο ομάδων. Φράγκος και Καραγιάννης προσπάθησαν να δημιουργήσουν για τον Λινάρδο και τον Τσούκαλο, εντούτοις δεν ευστόχησαν στις περισσότερες προσπάθειές τους, ενώ για τους γηπεδούχους, που είχαν εν πολλοίς παθητικό ρόλο, ο Σαχινίδης προσπαθούσε μόνος του στην επίθεση, δίχως στηρίγματα όποτε ο Απόλλων έβρισκε χώρους.


Με την έναρξη της επανάληψης, ο Τεννές πέρασε στον αγώνα τον Κουτρομάνο στη θέση του Φράγκου, με τον Μπουλούλη να παίρνει θέση στη μεσαία γραμμή. Η κυριαρχία της Λαμίας συνεχίστηκε και σύντομα απέδωσε καρπούς, με τον Ακόστα στο 55’ να ντριμπλάρει όμορφα στον Σάββα κι από πλάγια μέσα στην περιοχή να σκοράρει εντυπωσιακά!
Μόλις λίγα λεπτά αργότερα (59’) ο Ακόστα ελίχθηκε έξω από την περιοχή και πάσαρε στο ημικύκλιο στον Καραγιάννη, που με ωραία αριστερό σουτ «έγραψε» το 0-2.Έκτοτε ουσιαστικά το παιχνίδι τελείωσε, αφού οι γηπεδούχοι έπρεπε να ανέβουν έναν Γολγοθά και δεν φαινόταν πως είχαν τις δυνάμεις και την ικανότητα να το κάνουν.

Θεοδοσιάδης και Τεννές έκτοτε φαίνεται πως είχαν περισσότερο ενδιαφέρον να δοκιμάσουν πράγματα, παρά να διεκδικήσουν κάτι άλλο από το παιχνίδι. Λαμπρόπουλος, Λουκάς και Σουλίδης πέρασαν στο παιχνίδι για τους γηπεδούχους, ενώ ο Ακόστα πήρε ανάσες, δίνοντας τη θέση του στον Μανιά. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον ρυθμό οριακά να… αγνοείται, με τους Φθιωτούς να πανηγυρίζουν την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδας!

Οι ενδεκάδες:

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης) Παϊτέρης, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαριας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος (66’ Λαμπρόπουλος), Χατζής, Σκούπρας, Μαυριάς (78’ Λουκάς), Τσιλούλης, Σαχινίδης (71’ Σουλίδης)

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Μπουλούλης, Παντελιάδης, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Λινάρδος (63’ Πατσαρούχας), Αναστασόπουλος, Φράγκος (46’ Κουτρομάνος), Ακόστα (79’ Μανιάς), Καραγιάννης, Τσούκαλος




Με πληροφορίες από gazzetta.gr

Πηγη: www.kosmoslarissa.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια