ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

ΣΟΚ στον αθλητικό κόσμο της Λάρισας: Έχασε τη μάχη για τη ζωή στα 37 του ο διαιτητής Αντώνης Κορέστης - Σήμερα η κηδεία του

ΣΟΚ στον αθλητικό κόσμο της Λάρισας: Έχασε τη μάχη για τη ζωή στα 37 του ο διαιτητής Αντώνης Κορέστης - Σήμερα η κηδεία του



Αισθήματα θλίψης σκόρπισε στην ποδοσφαιρική κοινότητα, την τοπική κοινωνία της Λάρισας, αλλά και την Πολεμική Αεροπορία της οποίας ήταν υπαξιωματικός, η είδηση του θανάτου του Λαρισαίου ρεφερι, Αντώνη Κορέστη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών χθες, 8 Νοεμβρίου, μετά από ασθένεια, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.


Λίγες ώρες πριν το θάνατό του η οικογένειά του είχε κάνει έκκληση για προσφορά αίματος ομάδας μηδέν ρέζους αρνητικού (Ο-) ωστόσο ο χρόνος δεν κύλησε υπέρ του.


Η είδηση σόκαρε το ερασιτεχνικό και όχι μόνο ποδόσφαιρο της περιοχής της Λάρισας με τους ανθρώπους να μιλούν για έναν άνθρωπο με αρχές.


Ο εκλιπών ήταν από τους πλέον αξιόλογους διαιτητές ποδοσφαίρου, σφυρίζοντας σε αγώνες Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, όπως και σε τοπικά πρωταθλήματα.


Χαρακτηριστικό είναι πως μετά την ανακοίνωση του θανάτου του η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας αποφάσισε να αναβάλει όλα τα τοπικά πρωταθλήματα (υποδομών και αντρικών) που ήταν προγραμματισμένα για το προσεχές Σαββατοκύριακο.


Ο Αντώνης Κορέστης αφήνει πίσω του τους δύο γονείς του, Γεώργιο και Κυριακή, και τα αδέρφια του.


Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 3.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη Λάρισα.








Γράφει για την larisacitynews.gr
Νίκος Παπαδόπουλος





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια