ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Από σήμερα «εναλλάξ» θα γίνεται η κυκλοφορία μεταξύ των σηράγγων των Τεμπών και της κοιλάδας Τεμπών

Από σήμερα «εναλλάξ» θα γίνεται η κυκλοφορία μεταξύ των σηράγγων των Τεμπών και της κοιλάδας Τεμπών


Εναλλάξ θα διεξάγεται η κυκλοφορία σε Παλαιά και Νέα Εθνική Οδό από σήμερα Τρίτη έως και την Παρασκευή 1/12, καθώς εντός της Κοιλάδας των Τεμπών γίνονται οι τακτικές εργασίες συντήρησης μέτρων βραχοπροστασίας, ενώ στις σήραγγες Τ1 και Τ2 θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης ηλεκτρονικών συστημάτων.


Γι’ αυτούς τους λόγους από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα θα παραμένει κλειστή η Κοιλάδα των Τεμπών, ενώ από τις 10 το βράδυ έως τις 6 το πρωί της επόμενης ημέρας θα διακόπτεται η κυκλοφορία στις σήραγγες.


Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις με τις διακοπές στην κυκλοφορίας και τις σχετικές ρυθμίσεις:



Παλαιά Εθνική Οδός

Για την ασφαλή εκτέλεση των εργασιών επιθεώρησης και συντήρησης, όπως προβλέπεται από το εγκεκριμένο πρόγραμμα Τακτικής Συντήρησης Μέτρων Βραχοπροστασίας της Κοιλάδας των Τεμπών η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ανακοινώνει τη διακοπή της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών από τις 7:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα κατά τις παρακάτω ημερομηνίες:

  • από σήμερα Τρίτη 28.11.2017 έως και την Παρασκευή 01.12.2017
  • από την Τετάρτη 06.12.2017 έως και την Παρασκευή 08.12.2017

Κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας μέσω της Κοιλάδας των Τεμπών, η κίνηση θα πραγματοποιείται κανονικά μέσω των Νέων τμημάτων και των σηράγγων (Ευαγγελισμός – Σκοτίνα).


Για περισσότερες πληροφορίες οι οδηγοί μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου στο τηλέφωνο 2410 741440 καθώς και στην ιστοσελίδα www.aegeanmotorway.gr.



Νέα Εθνική Οδός

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, ύστερα από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης – αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων των σηράγγων Τ1 & Τ2 του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., στο τμήμα από Ευαγγελισμό μέχρι το νοτιότερο άκρο του ανισόπεδου κόμβου Πλαταμώνα, από σήμερα Τρίτη (28-11-2017) μέχρι την Παρασκευή (01-12-2017), καθημερινά και από ώρα 22:00΄ έως ώρα 06:00΄ της επομένης, απαγορεύεται:

  • η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε. κατά μήκος των σηράγγων Τ1 & Τ2, στο τμήμα από Ευαγγελισμό (νέα χ/θ 377+150) έως τον ανισόπεδο κόμβο Πλαταμώνα (χ/θ (400+265) καθώς και
  • η είσοδος όλων των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., από τον ημικόμβο Ραψάνης με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων και για τις δύο κατευθύνσεις (Αθήνα – Θεσσαλονίκη), θα πραγματοποιείται από την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης (υφιστάμενη εθνική οδός Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς, μέσω της Κοιλάδας των Τεμπών) και συγκεκριμένα από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού (νέα χ/θ 377+150) έως τα διοικητικά όρια των Περιφερειακών Ενοτήτων Λάρισας – Πιερίας.





Πηγή: www.larissanet.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια